- Denne rødvin lavet af de bedste druer harmonerer fremragende med grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller eller andebryst med sukkerærter
- For den kræsne viser denne vin fra Piemonte sig som særdeles kompleks
- Denne italienske rødvin er perfekt egnet
Barbera D’Alba Giaconi - Fabrizio Pinsoglio
emballage!
Mere information om Barbera D’Alba Giaconi - Fabrizio Pinsoglio
Barbera D'Alba Giaconi fra vinregionen Piemonte viser en tæt rubinrød farve i glasset. Den første næse af Barbera D'Alba Giaconi smigrer med nuancer af hindbær. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af mere frugtagtige-balsamiske nuancer.
Fabrizio Pinsoglio Barbera D'Alba Giaconi smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Aroma behøver ikke nødvendigvis en masse sukker. På tungen er teksturen i denne kraftige rødvin vidunderligt fløjlsagtig og kødfuld. Eftersmagen af denne vin fra vinregionen Piemonte har en smuk længde. Igen er der antydninger af hindbær. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den sanddominerede jord med.
Vinifikation af Barbera D'Alba Giaconi af Fabrizio Pinsoglio
Grundlaget for den kraftfulde Barbera D'Alba Giaconi fra Piemonte er druer fra druesorten Barbera. Druerne vokser under optimale forhold i Piemonte. Vinstokkene graver deres rødder dybt ned i den sandede jord. Efter håndhøsten når druerne frem til vineriet ad den hurtigste vej. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Gæringen foregår derefter i beton ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flaske.
Serveringsforslag til Fabrizio Pinsoglio Barbera D'Alba Giaconi
Denne rødvin fra Italien serveres bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce, fyldte peberfrugter eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra Fabrizio Pinsoglio