♥ I øjeblikket 18 882 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Karriere / Job

Velkommen til VINELLO.winefamily - Vinjobs!

Er du på udkig efter et vinjob? Mere rødvin end blod i dit system og altid opmærksom på at servere den rigtige dråbe på det rigtige tidspunkt? Åben over for alt, kommunikativ, venlig og altid nydelsesorienteret? Hvis det er sådan, du går gennem livet og gerne vil udvikle dig personligt i vinbranchen, er du meget velkommen til at slutte dig til os.

Vi er unge, livsglade og familievenlige vinkendere, der hver dag giver vores kunder vinens verden til vores kunder hver dag. Med masser af kærlighed og avanceret teknologi ønsker vi at gøre den bedst mulige vinoplevelse tilgængelig for alle.

Vi vokser kraftigt ved egen kraft, så der opstår hurtigt rigtig gode karrieremuligheder !

Spændende udfordringer, en god portion ansvar og stor tillid venter dig fra første dag.

Er du tørstig efter mere? Bliv en del af VINELLO.teamet.

Du kan ikke finde det job, du leder efter, men du tror stadig, at du ville passe ind? Så send en spontan ansøgning til [email protected]!

Tips til din ansøgning: Læs venligst vores krav omhyggeligt, og svar kort og præcist. Fortæl os, hvorfor du gerne vil arbejde for os, hvorfor du passer ind hos os, og hvorfor vi gerne vil ansætte dig. Sørg venligst for, at din ansøgning er komplet. Vi afviser ufuldstændige ansøgninger uden videre.

 
OP OP
OP