♥ I øjeblikket 17 151 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!
Tip!
90
Punkte
Robert Parker
91
Punkte
Vinous
91
Punkte
Falstaff
91
Punkte
James Suckling
91
Punkte
Wine Enthusiast
91
Point
Jeb Dunnuck
Tip!
Blackberry, Grapefrugt, Violetter og Skovbund

Miraval Rosé Côtes de Provence AOP 2021 - Château Miraval

Har du spørgsmål angående dette produkt?
Den maksimale ordremængde er nået, og ordremængden justeres automatisk.
Mindestbestellmenge wurde unterschritten, Bestellmenge wird automatisch angepasst.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

Klar til levering i dag, Leveringstid ca. 2-4 hverdage

Miraval Rosé Côtes de Provence AOP 2021 - Château Miraval
Personlig <br />konsultation!
Personlig
konsultation!
Personlig <br />konsultation!
Sikker
emballage!
Personlig <br />konsultation!
Pålidelig
forsendelse!
Mere information

Selv om kærligheden til to store Hollywood-stjerner for længst er falmet, bliver deres Miraval Rosé - helt uimponeret af dette - bedre fra år til år og er længe blevet nævnt i samme åndedrag som de store.

I 2008 gik Angelina Jolie og hendes mand Brad Pitt - som mange stjerner og starletter før og efter dem - ind i vinbranchen. De lejede et værelse på Château Miraval i det franske Provence, købte senere vinmarken og vinificerede sammen med vinbondefamilien Perrin provencalske vine, der stadig er uden sidestykke den dag i dag. Kærligheden til det tidligere drømmepar er gået over - vinene er tilbage - til glæde for os alle.

En af de utvivlsomt bedste og mest eftertragtede vine fra Château Miraval er Miraval Rosé Côtes de Provence AOP, som - for længst kultstatus - år efter år begejstrer beskueren med sit fortryllende lakse-rosa skær, allerede inden proppen har forladt flaskehalsen, da den diskrete, men ikke mindre ædle etiket på den originale vinflaske afslører dette vidunderlige sommerlige farvespil.

Det, der blev lovet øjet på en så håbefuld måde, leverer duften til næsen, efter at du forsigtigt har åbnet flasken og ladet Miraval Rosé Côtes de Provence flyde bølgende ned i det krystalklare hvidvinsglas. Efter et første forsigtigt snus i glasset flyver billeder af friskplukkede jordbær og velsmagende hindbær forbi for vores indre øje. Først derefter hvirvler vi glasset fyldt med Miraval Rosé rundt i glasset, så rosévinen bobles med luft. Dette frigiver igen delikate aromaer af citronskal og mandler, suppleret af subtile blomsternuancer, der fremkalder indtryk af blomstrende lavendelmarker.

Gangen er længe blevet fyldt med uimodståelig forventning af næsen, når vi endelig sætter glasset ned for at lade den første lille slurk Miraval Rosé Côtes de Provence glide hen over tungen. Vi genkender straks de dominerende indtryk af friskplukkede jordbær og hindbær, som næsen allerede har snuset til, perfekt suppleret af fine urte- og citrusnuancer. Den anden slurk glider ikke mindre smidigt over tungen og fortæller om en vidunderligt afbalanceret tekstur og en silkeagtig, elegant smagsoplevelse, der varer ved til den lange og intense finish. Tilbage til sidst er følelsen af uforlignelig elegance og friskhed og mindet om en vinofil helhedsoplevelse, der er meget mere end en simpel kendisvin. Og før man ved af det, er glasset tømt, og den næste flaske er allerede åbnet.

Vinificering af Miraval Rosé

Det kræver meget tid og kærlighed at fremtrylle en fremragende vin som Château Miraval Rosé Côtes de Provence AOP på flaske. Druerne, der trives på mineralsk kalksten og ler, høstes i hånden i de tidlige morgentimer. På dette tidspunkt har frugten den største friskhed. For at sikre, at denne ikke går tabt, transporteres druerne hurtigt i små kasser til kælderen, hvor de udvælges to gange for kun at beholde de bedste. Cinsault, Grenache og Rolle presses, mens Syrah delvist vinificeres ved hjælp af Saignee-metoden. Størstedelen af vinen lagres i rustfrit stål, mens en lille del lagres i batonnagefade.

Madanbefaling til Miraval Rosé

Hvorfor ikke prøve den sommerlige Château Miraval Rosé Côtes de Provence AOP til sprød lakseørred med skaldyr på smørjulienne og kartoffel-sellerimos eller til mozzarellakylling i basilikumflødesauce. Denne provencalske rosé fra huset Miraval er også velegnet som aperitif eller som ledsager til en picnic i parken på en varm sommerdag - men glem ikke køletasken, for Miraval Rosé nydes naturligvis bedst ved 8 til 11 °C.

Fagpressens anmeldelse af Miraval Rosé

Jeb Dunnuck: "2017 Miraval Côtes De Provence Rosé fra Miraval Côtes De Provence Rosé er pragtfuld. Fersken-, citrus- og hindbærnoter springer alle ud af glasset, og den er saftig, levende og sprød i munden. Dette er fantastisk, og jeg formoder, at det er den fineste årgang til dato for denne cuvée."

Wine Enthusiast: "Denne smukke ejendom, der stadig ejes i fællesskab af Brad Pitt og Angelina Jolie, har produceret en rig, fyldig vin. Denne vin, der er fremstillet for ejerne af Perrin-familien fra Château de Beaucastel i Rhône-dalen, udviser stor raffinement med rig karamel- og jordbærfrugt og krydderi. Drik nu."

Natalie MacLean: "Denne vin behøver ikke at ride på ryggen af Brad og Angelinas berømmelse: Den står alene som en fantastisk, forfriskende rosé med aromaer af små markjordbær, appelsinskal og lette krydderier. Skal jeg dog tilføje, at der er et strejf af dramatik i næsen med en overraskende twist-finish? Sikkert et kassesucces i din spiritusforretning. Aftappet i Hollywood-stil i et dejligt, formskønt kar. Dejlig balletsko pink nuance. Afslutter blomstret og elegant. Passer til østers og filmaften."

Decanter: "Skæbnen for denne celebrity-ejede vingård, som i øjeblikket tilhører Brad Pitt og Angelina Jolie, er måske usikker, men der er ingen tvivl om kvaliteten af denne friske, elegante, vilde jordbærduftende rosé. Drikkes til: hummer, havaborre."

Falstaff: "Alsidig vin: passer lige så godt til aperitiffer som til friske sommerkøkken."

Bedømmelser af Miraval Rosé

  • Robert Parker: 90 point
  • Vinous: 91 point
  • Falstaff: 91 point for 2019
  • James Suckling: 91 point for 2017
  • Wine Enthusiast: 91 point for 2017
  • Jeb Dunnuck: 91 point for 2017
  • Meininger Weinwirtschaft "The 100 Wines of the Year 2018": 1. plads rosévin

Ting at vide om Miraval Rosé Côtes de Provence AOP 2021 - Château Miraval

Hvor kan jeg købe eller bestille Miraval Rosé? Hvad betyder Miraval?
Miraval Rosé kan købes i specialforretninger eller via postordre, f.eks. hos VINELLO Miraval betyder "mirakel". Så navnet siger alt her Miraval Rosé smager af jordbær, hindbær, mandler og citronskal Miraval Rosé er en vin fra det franske Provence. Miraval er et af de få vinhuse, der ejer sin egen dal i Correns-området nord for Brignoles. Vinmarkerne strækker sig over appellationerne Coteaux Varois en Provence mod nordvest og Cotes de Provence mod øst Selv om Miraval-vinmarken er certificeret økologisk, er Miraval Rosé ikke en rent økologisk produceret vin Nej, Miraval Rosé er ikke en vegansk vin.
Hvordan smager Miraval Rosé?
Det er vinbondefamilien Perrin fra Chateau Miraval, der står for Miraval Rosé Miraval Rosé er en tør rosévin med kun 0,2 g/l restsukker.
Hvor produceres Miraval Rosé?
Er Miraval Rosé en økologisk vin?
Er Miraval Rosé vegansk?
Hvem laver Miraval Rosé?
Er Miraval Rosé en sød eller en tør rosévin?
PROFIL
90
Punkte
Robert Parker
91
Punkte
Vinous
91
Punkte
Falstaff
91
Punkte
James Suckling
91
Punkte
Wine Enthusiast
91
Point
Jeb Dunnuck
Typ produktu:
Vintype:
Rosévine
Vin farve:
Rosé
Smag:
Lejlighed:
Altan / Terrasse , Grillfest , Picnic , Sommer vin , Valentins Dag
Årgang:
2021
Wine acidity in g/l:
5,4
Residual sugar in g/l:
0,2
Delstat:
Frankrig
Region:
Provence (FR)
Underregion:
Cotes de Provence (FR)
Cuvée:
Rebsortencuvée
Modnet in:
Tank i rustfrit stål , Lllle træ
Vinifikationsdetaljer:
Tank i rustfrit stål , Fransk eg , Batonnage
Kvalitetsklassifikation og prædikater:
AOP Appellation d’Origine Protégée
Præmiering:
Robert Parker - The Wine Advocate - 90 Punkte , Vinous Antonio Galloni - 91 Punkte , Falstaff - 91 Punkte , James Suckling - 91 Punkte , Wine Enthusiast - 91 Punkte , Jeb Dunnuck - 91 Punkte
Jordbund og lag:
Kalk , Ler
Høst :
Håndplukning
Aroma:
Blackberry , Grapefrugt , Violetter , Skovbund
Mundfølelse:
silkeagtig
Efterklang:
lang
Stil:
Gamle verden , moderne , duftende
Optimal serveringstemperatur i C °:
8 - 10
Denne vin er velegnet til:
Lette måltider
Vinglas anbefaling :
Weißweinglas
Størrelse i L.:
0,75
Flaske design og udstyr:
blomster
Lukningstype:
Kork
Holdbarhed i år fra årgang:
2
Alkohol i vol%:
13,0
Allergener og ingredienser:
Indeholder sulfitter og svovldioxid
Distributør:
Château de Miraval - Miraval - 83570 Correns - Frankreich
Ordrenummer:
70007-FR-RO-BL-001-16
Vurdering

Pitt, ser godt ud og smager...

Super håndtering af Vinello.

Oversat tekst - Vis original bedømmelse
| 30/01/2022

Miraval Rosé!...

Kun denne ...

Oversat tekst - Vis original bedømmelse
| 16/11/2021

Tak for denne vin...

God pris, god vin.

Oversat tekst - Vis original bedømmelse
| 09/08/2021

Min favorit rosé...

Det fungerede godt. Miraval er virkelig godt.

Oversat tekst - Vis original bedømmelse
| 08/08/2021

5 stjerner...

Smuk rosé

Oversat tekst - Vis original bedømmelse
| 07/06/2021

Jeg er begejstret!...

Prisen er ikke helt billig for en rosévin, men det er den værd. Alternativt kan jeg godt lide Clarette.

Oversat tekst - Vis original bedømmelse
| 24/02/2021
Skrive en anmeldelse
Anmeldelser vil blive synlig efter verifikation.

De felter, der er markeret med *, er obligatoriske.

OP OP
OP