♥ I øjeblikket 15 636 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Forsendelse og betaling

Artiklerne sendes fra Dresden / Tyskland. Du bestiller i Tyskland. Vi leverer varer fra 1 € værdi med DHL og UPS og fra ca. 180 flasker på paller med et speditør. The forsendelsesomkostninger er beregnet i og vises under bestillingsprocessen i de respektive valuta udvalgt af dig og beregnet på respektive valutakurs.

Forsendelsesomkostninger for kunder fra gastronomi, restaurant, hotelcatering er angivet i dit separat aktiverede område. For at få adgang skal du blot åbne en kundekonto og sende os en e-mail ved hjælp af kontaktformularen.

DHL DHL Packstation UPS UPS Express
 
Danmark
(bestilles på vinello.dk)
DHL Forsendelsesomkostninger
Standard

op til 18 flasker (op til 29 kg) - 15 €

op til 36 flasker (op til 58 kg) - 25 €

op til 54 flasker (op til 87 kg) - 35 €

op til 72 flasker (op til 116 kg) - 45 €

Vi sender ikke til:

  • Grønland

Tilgængelighed og leveringstider

Vi viser den respektive leveringstid på produktet og i kassen. Hvis varemængden ændres, kan leveringstiden ændre sig afhængigt af lageret.

Leveringstiden begynder den dag, betalingen modtages, indtil kl. Hvis betalingen modtages lørdag, søndag eller en helligdag i Tyskland eller Sachsen, , beregnes leveringstiden fra den følgende arbejdsdag. Dette gælder også den sidste leveringsdag.

Hvis artiklen ikke er på lager, informerer vi dig i god tid (f.eks. i tilfælde af årskift).

For vine leverer vi den tilgængelige årgang. Under ordreprocessen har du mulighed for at afvise en årskift (afkrydsningsfelt).

Vi leverer så længe lager haves. En leveringsgaranti er ikke mulig, og udsolgte, ikke-tilgængelige varer kan ikke leveres.

OP OP
OP