♥ I øjeblikket 18 882 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Om os

Vores drivkraft

En gæst hos VINELLO

Vi kan lide at drikke vin. Uanset om det er hvid, rød eller rosé. Vin er lidenskab, smag, nydelse. Værdier, der er værdige til at blive leveret direkte hjem til vinentusiaster som dig, ukompliceret og ubekymret. Med et stort udvalg af vin, spiritus og delikatesser vil vi gerne tilbyde entusiastiske gourmeter, og dem, der ønsker at blive det, hvad de kan lide. Vi vil gerne møde ligesindede, der ønsker at nyde både at drikke og spise, udvalgt kvalitet til en overkommelig pris. Kom med os på en rejse, hvor du møder mennesker, besøger lande og oplever verdens smagsoplevelser. Jorden er stor - det er vores tørst efter nye oplevelser også.

Vores butik

VINELLO er en familiedrevet, mellemstor virksomhed med hovedsæde i Dresden. Vi har specialiseret os i engros- og detailhandel med vin og spiritus og leverer til kunder (næsten) over hele verden. På alle kanaler, på den mest moderne måde.

Derudover tilbyder vi med VINELLO.store i Bärensteiner Straße en håndgribelig kontakt med vores partnere og gæster. Tilbuddet henvender sig både til privatpersoner og til gastronomi og andre virksomheder.

Kort sagt: Vi har vin.

Tidligere leverede vi stadig fra vores egen kælder. Vi er vokset støt og roligt og er blevet en af de største onlineforhandlere af vin og spiritus i Tyskland. Dette gør os ikke kun stolte, men giver os også et stort ansvar over for vores kundekreds. Vi vil fortsat tilbyde produkter af høj kvalitet, der tilfredsstiller din nydelse. Sammen udvider vi vores erfaringsrigdom. Dråbe for dråbe.  

Vi besøger jævnligt vores partnervinhuse og smager på de nyeste årgange og tendenser. Vi tager de bedste vine med os. En masse ekspertise inden for vinindkøb og personlige relationer til vinhuse gør os i stand til at tilbyde dig fair priser og attraktive mængderabatter. Ud over vores vinsortiment handler vi også med spiritus, mousserende vin, champagne, prosecco, cremant og cava. Vin til alle, og alt andet også.

Vores service

Vi bestræber os på at gøre det behageligt og nemt at handle, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt. Denne vilje udmønter sig i vores løfte til dig om en ukompliceret og fair købsproces.

Vores historie

2009 - Sex eller stoffer?

Mørke tider var det. Næsten ingen vin i Dresden, næppe noget håb for kendere. Men ægteparret Katja og René Harnisch satte sig for at imødegå tørre halser i byen. De gjorde en hobby til et erhverv - men hvilken hobby? Efter en afvejning af mulighederne besluttede de sig for vin - de kan jo godt lide at drikke. Især efter fødslen af deres datter Greta - en vidunderlig ferie til at starte en internetvirksomhed. Så i juni 2009 begyndte onlinewweinkeller.de i deres egne fire vægge. Mere præcist i deres egen kælder. Ikke større end det værelse, du sikkert befinder dig i lige nu. 5.000 flasker vin og spiritus. De første kunder lod ikke vente på sig: et hjemløsehjem i Hamborg, 6 flasker rom. Begyndelsen på en succeshistorie.

Visionen var der allerede dengang, ligesom den er der i dag. Kundetilfredshed er den højeste prioritet. Og kunderne var tilfredse. Både online og i butikken i Königsbrücker Straße. De var begejstrede for, hvad fremtiden havde i vente.

2011 - Kældervine alt godt og vel..

... men vinhandelskonstruktionen måtte ændre sig. Der var brug for en separat, altomfattende og uafhængig platform. Uden mellemmænd og lignende. En ægte omnichannel. Et passende navn var let at finde. VINELLO.de - startskuddet til en af Tysklands største onlineforhandlere af vin, spiritus og endnu mere sjov. Claimentet "Vin for alle" kommunikerer klart og tydeligt, at der ikke er tale om en elitær eller snobbet forretning. Sommelieren sin Château Leoville-Las-Cases 2ème Grand Cru Saint-Julien AOC 2009, lægmanden sin flaske hvidvin. Hver sin flaske.

2016 - Lidt trangt her

Kælder, butik, alt er fyldt med alkohol. Det, der i grunden ikke lyder så slemt, blev langsomt problematisk. Den stigende efterspørgsel gav anledning til en masse bureaukrati, logistik og pladsmangel. Det var tid til at forlade reden og give VINELLO sit eget hjem. April 2016. Bamberg Street for mere bang. Stor lagerplads til over 6.700 forskellige typer vin og spiritus.

Online alt sammen godt og vel. Men mennesker har brug for mennesker. Noget at røre ved, at kærtegne, at smage. Et sted, hvor nydelsesorienterede gallerikunder kan mødes og opholde sig sammen. VINELLO.store, en butik i Centrum Galerie Dresden, er åbnet. Butikken er designet af Dresdens arkitekt Alexander Poetzsch og minder i sin indretning om en vinkælder - tilbage til rødderne. Her møder du erfarne sommelierer og en masse flasker. Ikke kunden naturligvis, som vi gerne har med os.

2017 - Vin og pølse - Stadionbesøg

Siden sæsonen 2017/2018 har DDV Stadion haft glæde af "byens smukkeste vinterrasse" - VINELLO Dynamo VIP Zone. Som partner til SG Dynamo Dresden giver vi fans og tilskuere lækre træk, er vin. Som noget unikt i tysk professionel fodbold kan du nu se SGD med en vin i stedet for en øl. Eller med begge dele. Men glem ikke at støtte Dynamo.

Med vinloungen på stadion, som sponsor for Hope Gala og Ice Fairy Tale og gennem samarbejde med fonde og initiativer er VINELLO altid socialt aktiv. Vores vinhandel ser sig selv som mere end blot en sælger - vi er ambassadører for god smag og livsglæde. Værdier, som vi gerne deler med alle. Også dig? Vi er åbne over for nyt.

OP OP
OP