♥ I øjeblikket 18 890 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

VINELLO.lov

Vi ikke kun bringe, vi også gør!

Når det kommer til vin, handler det om vinentusiaster, gourmetre, kendere, drukkenbolte og kendere.

Vin er fornøjelse - for dig, for os, for alle. Derfor er vi på Vinello forpligtet til at sikre, at alt omkring dig er ubekymret og behageligt. Det vigtigste er, at du har din vin i hånden og er baseret på vores løfte om en ukompliceret, bæredygtig og retfærdig købsproces. Du nyder, vi leverer - Vinello løftet.

Vores Cork garanti

Købt vin og smag af kork? Send vinen tilbage, så erstatter vi den med en ny. Du skal blot sætte korken tilbage i flasken og give os besked via e-mail til [email protected] eller kontaktformular.  Vi henter vinen og sender dig en ny flaske.

Hurtig og sikker forsendelse

Du kan være sikker på, at din levering er sikker. Leveringer forlader vores depot i certificerede PTZ-kasser. Genkendt af DHL og UPS er dine flasker i sikre hænder. Spor stien til din pakke ved hjælp af sporingskode. Altid på sporet af levering. Og hvis ønsket er større, er der UPS Express vin forsendelse. Til hurtige flasker lige uden for døren.

Ekspertise på flasken - Ekspertise fra vineksperten

Alle, der ved, hvad de vil have, bliver allerede hjulpet. For alle andre er der vores interne eksperter, der kan hjælpe dig med rådgivning og handling. Spørg os om vores omfattende sortiment, dine ønsker, vores tips. Vi ved, hvordan vi løser alle opgaver. Fordi vores sommeliers ikke kun kender, de kender også vinbønder og vingårde for at præsentere dig for førsteklasses vine og de nyeste trends.

Biotop - økologisk certificeret

Vi er økologisk certificeret. Det er derfor, vi ved, hvor vores naturlige vine kommer fra, og tjekker hver eneste detalje. Og økologiske inspektører tjekker os ud. Alt for en fejlfri økologisk vin - som du kan nyde.

Hvordan vil du betale? - Talrige betalingsmetoder

vin på konto, PayPal, kreditkort, Amazon Payments, kontant betaling for samlere og et par andre måder at betale afslappet og nemt. Hvad du end vil, så gør vi det. Med op til 14 betalingsmetoder er vi skræddersyet til dig.

Flot arbejdsmiljø - Bæredygtig og miljøbevidst adfærd

Så blomster vokser, fugle kvidrer og træer stopper, går vi ind for klimabeskyttelse. Ved hjælp af klimaneutral skibsfart og grøn elektricitet fra Lichtblick bidrager vi til en bæredygtig forretningsproces.  Selv vores kontorpapirer, som vi næppe har brug for alligevel, fordi alt fungerer via computer og internet, er lavet af genanvendt materiale. Grøn, så naturen forbliver - og med det vinstokkene.

Vi gør alt for din fornøjelse - nogle gange leverer

vi ikke

Vi er vinhandlere, men salg er ikke den højeste prioritet. Fordi vi handler med fornøjelse. For at den kan ankomme sikkert, sender vi ikke vores kvalitetsvine, når ekstrem varme eller kulde er fremherskende. Fordi dette skader vinen og dermed den fuldførte drikkeoplevelse. Og dette er vores største aktiv, som vi er glade for at levere til dig. 

 OP OP
OP