- Denne rødvin lavet af de bedste druer komplimenterer fremragende retter som Boeuf Bourguignon eller fyldte peberfrugter
- Modningen i rustfri ståltank gør denne italienske rødvin særligt kompleks
- En ideel rødvin, fremragende blandt andet til en romantisk middag
emballage!
Mere information om Negrara - Pravis
I glasset har Negrara fra Pravis en lys rubinrød farve. Den første næse af Negrara afslører nuancer af blommer, surkirsebær og roser. De frugtagtige dele af bouqueten får følgeskab af mere frugtagtige balsamiske nuancer.
Denne vin smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Smag har ikke nødvendigvis brug for meget restsukker. På tungen er teksturen i denne afbalancerede rødvin vidunderligt kødfuld og tæt. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige har en smuk længde. Igen er der antydninger af surkirsebær og blomme. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den kalkstensdominerede jord med.
Vinification of the Negrara by Pravis
Denne afbalancerede rødvin fra Italien er lavet på druesorten Negrara. I Trentino-Alto Adige vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på kalkstensjord. Efter druehøsten bliver druerne hurtigt bragt til vineriet. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Negrara'en fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Anbefaling af Negrara fra Pravis
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til osso buco, braiseret kylling i rødvin eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce.
- Flere produkter fra Pravis