emballage!
Mere information om Montefalco Rosso - Adanti
Adanti's Montefalco Rosso fra Umbrien præsenterer sig i glasset med en strålende, rubinrød farve. Når denne rødvin fra Italien hældes i et rødvinsglas, tilbyder den vidunderligt komplekse aromaer af blomme, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer, som lagringen bidrager med.
Adanti Montefalco Rosso præsenterer sig for vinelskeren vidunderligt tør. Denne rødvin fremstår aldrig grov eller sparsom, men rund og smidig. På tungen fremtræder denne lette rødvin med en utrolig fløjlsblød tekstur. Finalen på denne rødvin fra vinregionen Umbrien begejstrer til sidst med en usædvanlig eftersmag. Afgangen ledsages desuden af mineralske toner fra de lerholdige jorde.
Vinifikation af Adanti Montefalco Rosso
Den elegante Montefalco Rosso fra Italien er en cuvée, presset fra druesorterne Sangiovese, Barbera, Cabernet Sauvignon, Merlot og Sagrantino. I Umbrien vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på lerholdige jorde. Druerne til denne rødvin fra Italien høstes udelukkende i hånden, efter at den optimale modenhed er sikret. Efter høsten transporteres druene hurtigt til pressesalen. Her sorteres og males de forsigtigt. Derefter følger gæringen i små træfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen afsluttes med en lagring i flere måneder på bærmen, før vinen til sidst bliver tappet.
Madparring til Montefalco Rosso fra Adanti
Nyd denne rødvin fra Italien bedst tempereret ved 15 - 18 °C som ledsager til Boeuf Bourguignon, Ossobuco eller lammestuvning med kikærter og tørrede figner.
- Flere produkter fra Adanti