♥ I øjeblikket 18 945 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Merlot vine

(2.125)

Merlot, nummer 2 med hensyn til global areal, overgås kun i denne henseende af Cabernet Sauvignon, Merlots ideelle blandingspartner. Så hvad er Merlot? Merlot vin er mørkerød, Merlot er glat, Merlot er absolut vinelite. Den frugtagtige og farvegivende Merlot fra hjertet af vinavl: Bordeaux. Herfra erobrede den populære fyldige rødvin hele verden og bruges til at afrunde mange kompositioner.

Lær mere om Merlot vine
Luk filtre
fra til
Tilbud  
Meget bedømt  
24 timer Ekspres  
Ingen resultater fundet!
Fleur de d'Artagnan Rosé Côtes de Gascogne - Plaimont
Fleur de d'Artagnan Rosé Côtes de Gascogne - Plaimont
Rosévine Tør Frankrig Gascogne (FR) Côtes de Gascogne (FR)
Blanc de Noirs eins zu eins trocken 2022 - A. Diehl
Blanc de Noirs eins zu eins trocken 2022 - A. Diehl
Hvidvin Blanc de Noir Tør Tyskland Pfalz (DE)
TIP!
MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
Rødvin Halvtør Italien Apulien (IT) Sicilien (IT)
TIP!
bio bio
vegan vegan
Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
Vinbaseret drink Gløgg Sød Tyskland Württemberg (DE)
Entrecote Merlot Cabernet Syrah - Les Grands Chais de France Entrecote Merlot Cabernet Syrah - Les Grands Chais de France
Rødvin Halvtør Frankrig Languedoc-Roussillon (FR)
Obac 2018 - Binigrau Obac 2018 - Binigrau
Rødvin Tør Spanien Balearerne (ES)
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - Doktorspiele Rosé 2022 - Dr. Koehler 3er Vorteils-Weinpaket - Doktorspiele Rosé 2022 - Dr. Koehler
TIP!
Asio Otus Vino Varietale d'Italia - Mondo del Vino
Asio Otus Vino Varietale d'Italia - Mondo del Vino
Rødvin Halvsød Italien Piemonte (IT)
Salg
TIP!
bio bio
vegan vegan
3er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch 3er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
TIP!
vegan vegan
Harmonie de Gascogne Rosé 2022 - Domaine de Pellehaut
Harmonie de Gascogne Rosé 2022 - Domaine de Pellehaut
Rosévine Tør Frankrig Gascogne (FR) Côtes de Gascogne (FR)
Salg
6er Vorteils-Weinpaket - Blanc de Noirs eins zu eins 2022 - A. Diehl 6er Vorteils-Weinpaket - Blanc de Noirs eins zu eins 2022 - A. Diehl
vegan vegan
Merlot Rosé serigrafiert 2022 - Fortant de France
Merlot Rosé serigrafiert 2022 - Fortant de France
Rosévine Halvtør Frankrig Languedoc-Roussillon (FR)
Køb 18, spar 10 %!
TIP!
Doppio Rosso Primitivo Merlot 2020 - Grande Vitae
Doppio Rosso Primitivo Merlot 2020 - Grande Vitae
Rødvin Halvtør Italien Apulien (IT) Puglia IGT (IT)
TIP!
Apothic Red 2020 - Apothic Wines
Apothic Red 2020 - Apothic Wines
Rødvin Halvtør USA Californien (US)
Salg
TIP!
bio bio
vegan vegan
6er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
6er Vorteilspaket - Roter Bio-Glühwein - Heißer Hirsch
Salg
TIP!
bio bio
vegan vegan
6er Mixpaket - Bio-Glühwein rot & weiß - Heißer Hirsch 6er Mixpaket - Bio-Glühwein rot & weiß - Heißer Hirsch
Køb 18, spar 10 %!
Merlot Rosé eins zu eins feinherb 2021 - A. Diehl
Merlot Rosé eins zu eins feinherb 2021 - A. Diehl
Rosévine Halvtør Tyskland Pfalz (DE)
Merlot 2021 - Gallo Family
Merlot 2021 - Gallo Family
Rødvin Halvtør USA Californien (US)
Salg
Cuvée Privat - Weingut Pfaffl Cuvée Privat - Weingut Pfaffl
Rødvin Tør Østrig Weinviertel (AT)
Salg
TIP!
3er Vorteils-Weinpaket - MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
3er Vorteils-Weinpaket - MEA CULPA Vino Rosso Italia - Cantine Minini
Salg
6er Vorteils-Weinpaket - Merlot Rosato 2022 - Tenuta Ulisse 6er Vorteils-Weinpaket - Merlot Rosato 2022 - Tenuta Ulisse
Melck's Blended Red 2018 - Muratie Estate Melck's Blended Red 2018 - Muratie Estate
Rødvin Tør Sydafrika Coastal Region (ZA) Stellenbosch (ZA)
TIP!
Don Mannarone Rosso Terre Siciliane IGT 2020 - Mánnara
Don Mannarone Rosso Terre Siciliane IGT 2020 - Mánnara
Rødvin Halvsød Italien Sicilien (IT) Terre Siciliane IGT (IT)
Salg
Sidste flasker - spar 10 %!
Black Edition Rosé 2021 - Bergdolt-Reif & Nett
Black Edition Rosé 2021 - Bergdolt-Reif & Nett
Rosévine Tør Tyskland Pfalz (DE)
1 Fra 62

Fordi den bløde og syrefattige Merlot ikke kun er en blandingspartner for de mest berømte vine i verden. Det er også den perfekte vin til perfekt smag. Uanset om det er rent eller som en cuvée; Vino Merlot ved, hvordan man overbeviser - med omkring 270.000 hektar dyrkningsareal verden over for at bevise det. Vi behøver ikke bevise noget, men vi kan sende frugtagtige merlots til dit hjem. Vinello.de, din vinhandel for nummer 2 i verden - og alle andre også.

Merlot rødvin - den perfekte partner

Uanset hvor du kigger i verden, er Merlot der allerede. Druesorten er ret sparsom, vokser og trives meget og føles hjemme næsten overalt. Argentina, Australien, Italien, Chile, USA, Sydafrika og endda Tyskland vinificerer fremragende eksempler på rødvin. For det meste leveres Merlot til cuvéer for at gøre vinkompositionen tilgængelig. Hvis verdens vingårde præsenterer ren Merlot rødvin, bliver tingene virkelig overdådige - og nogle gange dyre. Fordi rene Merlot-vine er blandt de bedste, som vinverdenen kan tilbyde. Vinproducenterne ved det, det ved vi. Derfor finder du et udvalgt sortiment af Merlot-rødvine med én sort på Vinello.de, som ikke kun tilfredsstiller ganen, men også tegnebogen.

Smag, karakter, Merlot

Smagen af en Merlot kombinerer fine bæraromaer fra solbær, hindbær, kirsebær og blomme og bedrager næsen med nuancer af krydderier og urter. Den fyldige Merlot manifesterer sig primært i en frugtagtig og rund karakter, der kombinerer bløde tanniner og lav syreindhold med et højt alkoholindhold. Rødvinen er moden tidligt og kan derfor også drikkes tidligt. Men Merlot har også opbevaringspotentiale, hvorunder vinen mister noget af sin frugt, men vinder i smag og spor af tobak, træ og vanilje. Disse egenskaber gør Merlot rødvin meget populær, især i varme områder, hvor druen føles behagelig og kan udvikle sig individuelt. Fordi Bordeaux-vin, for hvilken Merlot er en af de få tilladte druesorter, adskiller sig for eksempel fra de innovative Supertuscans eller kreationer med en sort fra udlandet og Schweiz.

Fra ornitologi og ampelografi - Merlot-oprindelse og ornitologi

Merlot er en autochton druesort fra Bordelais, ligesom dens forældre Magdeleine Noire des Charentes og Cabernet Franc. Tidligere også kendt som Crabatut Noir eller Carméneres, fastholdt navnet Merlot. Måske på grund af solsort (fransk merle), som kun var alt for glad for at sætte sig ned på Merlot vinstokke for at stjæle de sorte og blå bær. Bortset fra fugle som naturlige fjender er Merlot-druen vedholdende og kun modtagelig for frost. Ideelle egenskaber for et stort antal vinavlslande, der var ivrige efter at fange Merlots harmoni for sig selv. Med succes.

Vores Merlot-vinanbefaling

  • Les Cépages Merlot IGP Pays d'Oc - Baron Philippe de Rothschild

Stort navn - tilgængelig vin. Fra de bedste placeringer i Languedoc-Roussillon afslører Les Cépages i sin intense lilla en varieret buket kirsebær samt blåbær og brombær med et strejf af krydderi. Druerne fra Les Cépages vinificeres separat og først senere samles forsigtigt og omhyggeligt. Det tager yderligere 15 dage med maceration at overføre smag, farve og tannin i mos, så aromaen udvikler sig holistisk. En meget speciel proces til en meget speciel fransk rødvin.

  • Cabernet Sauvignon / Merlot Somontano DO - Viñas del Vero

Denne solkysede tørre Merlot-vin kommer fra Aragon i det solrige Spanien. Granatrød og med violette refleksioner skinner den tørre rødvin i glas og lover en kompleks aroma af sorte bær og blommer. Den kraftfulde Merlot er komplet med blomsteraromaer og en elegant struktur. Frugtfuld solo-entertainer til unikke øjeblikke og ideel med stærkt ristet kød - typisk spansk rødvin.

  • Grand Estates Merlot - Columbia Crest

Fra udlandet, fra USA, fra Merlot. Denne usædvanlige sort og mørke vin fra USA ophidser sanserne med stærke aromaer af mørke kirsebær, blåbær, hindbær og sød chokolade med rustikt cedertræ. Blød drikkeglade suppleres med en fløjlsagtig finish, der simpelthen tilskynder til at drikke. En værdig repræsentant fra den anden side af dammen - lige så ædel, ligesom Merlot.

Interessante fakta om Merlot rødvin

Hvad er Merlot?

Merlot, også kendt som Crabatut Noir, Bordò, Bidal, Medoc Noir eller Carméneres, er en druesort, hvorfra rødvin presses. Druen er hjemmehørende i Bordelais, Frankrig, men findes nu over hele verden. Navnet kommer fra fransk og betyder solsort. Merlot bruges ofte som en blandingsvin for at få sin mørke farve og bløde karakter. De berømte Bordeaux-vine indeholder for eksempel ofte Merlot.

Hvad passer godt til en Merlot rødvin?

Merlotvin passer godt til kraftfulde kødretter. Måltider med lam, oksekød, and og gås bør understreges. Kombineret med rødkål danner Merlot en komplet madoplevelse.

Hvordan drikker du merlotvin?

Merlot rødvin serveres ved en drikketemperatur på 16-18 ° Celsius.

Hvor lang tid varer en åbnet flaske Merlot?

Genlukket, en Merlot kan opbevares i op til 7 dage afhængigt af indholdet. Hvis flasken er halvtom, reduceres varigheden til ca. 4 dage.

Hvordan opbevarer du en flaske Merlot?

Mørkt, køligt, lyver. Merlot-vine kræver ikke opbevaring og er klar til at drikke umiddelbart efter køb. Når vinen opbevares i lang tid, forsvinder frugtaromaerne, men krydderi- og urtens nuancer øges.

Køb merlotvin online på Vinello.de

Bring den globalt berømte Merlot rødvin hjem til dig. På Vinello.de finder du garanteret en lækker Merlot at drikke, nyde og dele. Bestil online uden bekymringer og drage fordel af Vinello-garantien. Du skal blot købe de bedste Merlot-vine online til lave priser, så er din vin forsikret og hurtigt på vej til dig. Omhyggeligt pakket og afsendt klimaneutralt, tager din Merlot ud på en rejse. Og når den er ankommet, er den virkelige rejse lige begyndt. Med en Merlot i hånden, musik i øret og selskab i livet til fulde. Dette er vin - dette er Vinello.de - vinhandelen til flydende fornøjelse.

Ting at vide om Merlot
Was ist Merlot?
Merlot, auch Crabatut Noir, Bordò, Bidal, Medoc Noir oder Carméneres genannt, ist eine Rebsorte, aus dem Rotwein gekeltert wird. Die Traube ist im Bordelais, Frankreich, beheimatet, ist heute aber auf der ganzen Welt zu finden. Der Name kommt aus dem französischen und bedeutet Amsel. Merlot wird häufig als Verschnittwein verwendet, um die dunkle Farbe und den weichen Charakter zu übernehmen. Die berühmten Bordeaux-Weine beinhaltet beispielsweise oft Merlot.
Was passt zu einem Merlot Rotwein?
Merlot Wein harmoniert mit kraftvollen Fleischgerichten. Hervorzuheben sind Speisen mit Lamm, Rind, Ente und Gans. Kombiniert mit Rotkohl bildet der Merlot ein rundes Ess-Erlebnis.
Wie trinkt man Merlot Wein, bei welcher Temperatur?
Merlot Rotwein wird bei einer Trinktemperatur von 16-18° Celsius serviert.
Wie lange hält sich eine geöffnete Flasche Merlot?
Wieder verschlossen hält sich ein Merlot bis zu 7 Tage, je nach Inhalt. Ist die Flasche halb leer verringert sich die Dauer auf etwa 4 Tage.
Wie lagert man eine Flasche Merlot?
Dunkel, kühl, liegend. Merlot Weine benötigen keine Lagerung und sind sofort nach dem Kauf trinkfertig. Bei längerer Lagerung entschwinden dem Wein die Fruchtaromen, jedoch steigen Würze und Kräuter-Nuancen.
OP OP
OP