- Denne strakte rødvin harmonerer fremragende med braiseret kylling i rødvin eller fyldte peberfrugter
- Dens oprindelse fra Piemonte gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra et koldklima-dyrkningsområde
- Denne italienske rødvin er fremragende egnet
emballage!
Mere information om Bigolla - Vigneti Massa
Med Vigneti Massa Bigolla kommer der en førsteklasses rødvin i det velpolerede vinglas. Den viser en vidunderlig tæt, rubinrød farve. I næsen viser denne Vigneti Massa-rødvin alle former for surkirsebær. Som om det ikke allerede var imponerende, kommer solbær og blåbær til på grund af lagringen på store træfade.
Vigneti Massa Bigolla smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente det af en vin, så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Aroma har ikke nødvendigvis brug for meget sukker. Denne kødfulde og fløjlsbløde rødvin er fyldig og har mange lag i munden. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Piemonte er overbevisende med en smuk efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske facetter fra den kalkstensdominerede jordbund.
Vinifikation af Bigolla fra Vigneti Massa
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet på druesorten Barbera. Druerne vokser under optimale forhold i Piemonte. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i kalkstensjorden. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træbeholdere ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Bigolla'en fortsætte med at harmonisere på det fine gær i 30 måneder.
Anbefaling til Bigolla fra Vigneti Massa
Denne rødvin fra Italien serveres bedst ved en temperatur på 15-18°C til fyldte peberfrugter, andebryst med sukkerærter eller kalvespidsbryst med bønner og tomater.
- Flere produkter fra Vigneti Massa