🍇 Sauvignon Blanc Südtirol fra Peter Zemmer imponerer med en let, frisk tekstur og en elegant lagring på fine gærrester
🍽️ Perfekt til bagt fåreost eller spinatgratin med mandler udfolder denne vin sine fyldige aromaer
🇮🇹 Direkte fra den anerkendte vinregion Trentino-Alto Adige kommer denne udsøgte Sauvignon Blanc fra et af de bedste vinhuse i Italien
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Sauvignon Blanc Südtirol DOC - Peter Zemmer
Sauvignon Blanc Alto Adige fra Peter Zemmer fra Trentino-Alto Adige har en lys, lysegul farve i glasset. Denne hvidvin fra Italien skænkes ideelt i et hvidvinsglas og afslører vidunderligt udtryksfulde aromaer af kvæde, citron, lime og moreller, afrundet af garrigue, middelhavsurter og løvstikke.
Denne tørre hvidvin fra Peter Zemmer er perfekt til vindrikkere, der kan lide den helt tør. Sauvignon Blanc Alto Adige kommer meget tæt på dette, da den blev vinificeret med kun 0,5 gram restsukker. Teksturen i denne afbalancerede hvidvin er vidunderligt let på ganen. Sauvignon Blanc Alto Adige er vidunderligt frisk og livlig i munden takket være den nærværende frugtsyre. Eftersmagen af denne hvidvin fra vinregionen Trentino-Alto Adige er en fornøjelse med en god eftersmag.
Vinifikation af Sauvignon Blanc Alto Adige af Peter Zemmer
Denne vin fokuserer klart på én druesort, nemlig Sauvignon Blanc. Der er kun brugt førsteklasses druer til denne usædvanligt velafbalancerede enkeltdruevin fra Peter Zemmer. Efter at være blevet høstet i hånden, bliver druerne straks bragt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Forslag til Sauvignon Blanc Alto Adige by Peter Zemmer
Denne italienske vin nydes bedst moderat afkølet ved 11-13°C. Den er perfekt som ledsager til bagte fåreostpakker, spinatgratin med mandler eller romgryde.