- Denne rødvin lavet af de bedste druer supplerer fremragende retter som braiseret kylling i rødvin eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller
- For nydelsen afslører denne vin fra Veneto sig som særlig kompleks
- Denne italienske rødvin egner sig fremragende
Raboso Spezièr - Tessère
emballage!
Mere information om Raboso Spezièr - Tessère
Den elegante Raboso Spezièr fra Tessère flyder i glasset med en lys rubinrød farve. I glasset viser denne rødvin fra Tessère aromaer af sure kirsebær og modne æbler, suppleret med peber. På ganen åbner Raboso Spezièr fra Tessère sig vidunderligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. På tungen er denne velafbalancerede rødvin kendetegnet ved en enormt kødfuld, fløjlsagtig og tæt tekstur. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Veneto har en smuk længde. Igen er der antydninger af surkirsebær og modne æbler. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den lerdominerede jord med.
Vinifikation af Tessère Raboso Spezièr
Den afbalancerede Raboso Spezièr fra Italien er en enkeltdruevin vinificeret på druesorten Raboso. Druerne vokser under optimale forhold i Veneto. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af ler. Efter høsten bliver druerne hurtigt bragt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Derefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flasker.
Anbefaling af Raboso Spezièr fra Tessère
Denne rødvin fra Italien drikkes bedst ved en moderat temperatur på 15 - 18°C som ledsager til Boeuf Bourguignon, grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller eller gåsebryst med ingefærrødkål og merian.
- Flere produkter fra Tessère