🍷 Costasera Amarone della Valpolicella Classico imponerer med sin raffinerede struktur og den imponerende lagring i 36 måneder på egetræsfade
🍽️ Ideel til braiseret kylling i rødvin eller gåsebryst med ingefær-rødkål, bringer denne rødvin smag og elegance til bordet
🌍 Fremstillet af Masi Agricola, forener denne kraftfulde Amarone de bedste druer fra druesorterne Corvina, Corvinone og Rondinella fra den solbeskinnede region Veneto
emballage!
Mere information om Costasera Amarone della Valpolicella Classico DOCG 1,5 l Magnum - Masi Agricola
Holdt i en lille vinkel kan man se en overgang i farven mod granatrød ved kanterne af denne fadlagrede vin. Når man slynger glasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i farvede glasvinduer i kanten af glasset. Duften af denne rødvin fra Veneto forfører med nuancer af blomme, moreller, sorte kirsebær og dadler. Dens frugtagtige karakter er det, der gør denne vin så speciel.
På tungen starter Costasera Amarone della Valpolicella Classico 1,5 l Magnum fra Masi Agricola vidunderligt tørt, grippy og aromatisk.
På trods af sin tørre smag imponerer denne rødvin med en saftig smelte og fint indvævet restsødme. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsblød tekstur. Costasera Amarone della Valpolicella Classico 1,5 liter magnum er imponerende frisk og livlig i smagen takket være sin nærværende frugtsyre. I eftersmagen imponerer denne vin fra vindistriktet Veneto, som kan gemmes godt, endelig med sin betydelige længde. Igen er der antydninger af blomme og damson.
Vinifikation af Masi Agricola Costasera Amarone della Valpolicella Classico 1,5 l Magnum
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet af druesorterne Corvina, Corvinone og Rondinella. Costasera Amarone della Valpolicella Classico 1,5 l Magnum er naturligvis også bestemt af klimatiske og stilistiske faktorer Amarone della Valpolicella DOCG. Denne italienske vin kan bogstaveligt talt beskrives som en vin fra den gamle verden, som præsenterer sig på en usædvanlig imponerende måde. Udviklingen af druerne til denne vin fra Corvina, Corvinone og Rondinella påvirkes i meget høj grad af klimaet i dyrkningsregionen. I Veneto trives druerne i et varmt klima, hvilket blandt andet afspejler sig i særligt velmodne druer og en ret høj mostvægt. Efter druehøsten transporteres druerne til vineriet så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke og store træfade ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Costasera Amarone della Valpolicella Classico 1,5 l Magnum fortsætte med at harmonisere på det fine gær i 36 måneder.
Madsanbefalinger til Masi Agricola Costasera Amarone della Valpolicella Classico 1,5 l Magnum
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til grøntsagscouscous med oksefrikadeller, braiseret kylling i rødvin eller gåsebryst med ingefærrødkål og merian.