Forårsagtige priser
Venetos bakker som en unik kilde til verdensberømte vine fra Cantina Masi
Masi Agricola producerer vine, hvor der hovedsageligt anvendes lokale druesorter og kombinerer traditionelle og moderne vinfremstillingsteknikker. Den enkelte druesorts unikke karakter og personlighed samt den særlige regionale stil afspejles i hvert enkelt Masi-produkt. Masi har uden tvivl revolutioneret vinfremstillingen i Veneto og er en "teststen for Veronesiske vine", som den store vinskribent Hugh Johnson udtrykker det.
Områderne i det nuværende Veneto har altid været særligt velegnede til vindyrkning. Takket være en stor variation af historisk anerkendte jordbundstyper og vinmarker.
Masi har udvalgt de bedste vinmarker i foden af bjergene og bakkerne og har lagt særlig vægt på at forbedre hver enkelt vinmark, de såkaldte "Cru", som er udtryk for regionens ekspertise, og hvorfra der kan fremstilles vine med en unik personlighed.
Levende historie på Masi Agricola-ejendommen
Historien om Masi er historien om en familie og deres vinmarker i Veneto-regionen i Italien, nord for byen Verona. Selve navnet stammer fra "Vaio dei Masi", den lille dal i Valpolicella, der blev erhvervet i slutningen af det 18. århundrede af familien Boscaini, som stadig ejer den i dag.
I dag driver Sandro Boscaini virksomheden med støtte fra sine børn Alessandra, Raffaele og Mario. Masi-familien er til stede i de bedste terroirs i Venedig med vinmarker og historiske ejendomme. Siden 1973 har Boscaini'erne arbejdet i Valpolicella med greverne Serego Alighieri, der er direkte efterkommere af digteren Dante. Alt dette er en del af det ambitiøse projekt, der har til formål at genoprette adelens pragtfulde landbrugs- og vinavlstradition.
Masi Agricola - tradition og innovation samlet under ét tag
Vinhusets historiske hovedkvarter ligger i Gargagnago di Valpolicella i hjertet af Valpolicella-området. Her kan besøgende se en tørrestativ til druer, en teknik, som Masi har en verdenskendt ekspertise i. Selve teknikken og den tørre rødvin Amarone, der produceres af de tørrede druer, er hovedansvarlige for Azienda Agricola Masis ry og enestående vine. Et besøg i kælderen, som er en af de største i Italien, er imponerende og indgyder levende historie trin for trin. I den specielt udstyrede testkælder, hvor "Masi Technical Group" anvender og sammenligner de mest innovative teknologier til vinproduktion og lagring, skabes en helt ny generation af Masi-vine i den kreative proces.
Yderligere oplysninger om Masi Agricola
Adresse | |
---|---|
Virksomhedsnavne: | Masi Agricola SpA |
Gade: | Via Monteleone 26 |
By: | 37015 Gargagnago di Valpolicella (VR) |
Land: | Italien |
Region: | Veneto |
Kontinent: | Europa |
Kontakt og web | |
Websted: | https://www.masi.it/en |
E-Mail: | [email protected] |
Facebook: | https://www.facebook.com/MasiWineExperience |
Twitter: | https://twitter.com/MrAmaroneMasi |
Telefon: | +39 045 683 25 11 |
Fax: | +39 045 683 25 35 |
Virksomhed | |
Administrerende direktør: | Sandro Boscaini |
Vin | |
Dyrkede arealer: | Valpolicella, Soave, Garda, Colline di Verona, Trient |
Dyrkede vinmarker: | Campolongo di Torbe, Mezzanella, Vaio Armaron, Casale dei Ronchi, Fojaneghe |