- Denne førsteklasses rødvin komplementerer perfekt retter som kalvesteg med bønner og tomater eller grøntsags-couscous med oksekødsfrikadeller
- For den kræsne venter denne vin fra Piemonte noget særligt komplekst
- Denne italienske rødvin egner sig fremragende
Stravisan Barbera D’Asti - Stella
emballage!
Mere information om Stravisan Barbera D’Asti - Stella
Den kraftfulde Stravisan Barbera D'Asti fra Stella flyder i glasset med en tæt rubinrød farve. Næsen på denne rødvin fra Piemonte fortryller med antydninger af surkirsebær. Sporer vi aromaen yderligere, tilføjes blåbær og solbær.
Stella Stravisan Barbera D'Asti præsenterer sig vidunderligt tør for vinkenderen. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig kødfuld og fløjlsblød tekstur. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Piemonte har en smuk længde. Igen er der antydninger af surkirsebær. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den lerdominerede jord med.
Vinifikation af Stravisan Barbera D'Asti by Stella
Denne vin fokuserer klart på én druesort, nemlig Barbera. Kun upåklagelige druer er blevet brugt til denne vidunderligt kraftfulde enkeltdruevin fra Stella. Druerne vokser under optimale forhold i Piemonte. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i lerjorden. Efter høsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring får Stravisan Barbera D'Asti lov til at harmonisere på det fine gær i 9 måneder.
Serveringsforslag til Stella Stravisan Barbera D'Asti
Denne rødvin fra Italien bør ideelt serveres ved en temperatur på 15-18°C til fyldte peberfrugter, andebryst med sukkerærter eller lammegryde med kikærter og tørrede figner.
- Flere produkter fra Stella