🍾 Brut Trentodoc 6,0 l Methusalem fra Ferrari imponerer med sin elegante karakter og det fine, langvarige perlende spil
🥗 Perfekt at nyde med græskar-gratin eller torsk, er denne mousserende vin den ideelle ledsager til festlige lejligheder
🍇 Udviklet af håndplukkede Chardonnay-druer fra den anerkendte vinregion Trentino-Alto Adige, skabes denne finessefulde Spumante
emballage!
Mere information om Brut Trentodoc 6,0 l Methusalem in HK - Ferrari
Brut Trentodoc 6,0 liter Methuselah i HK fra vindistriktet Trentino-Alto Adige har en lys gyldengul farve i glasset. Boblerne i denne mousserende vin er ekstremt fine, elegante og langvarige i glasset. Efter den første slynge afslører denne mousserende vin en førsteklasses balance, da den hverken er vandig eller sirupsagtig eller likøragtig på glassets vægge. I glasset præsenterer denne Ferrari spumante aromaer af pære, modne æbler og brioche, suppleret af . Denne lette mousserende vin er afbalanceret og kompleks i smagen. Eftersmagen af denne mousserende vin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige er meget lang. Der er igen antydninger af modne æbler og pærer.
Vinifikation af Brut Trentodoc 6,0 liter Methuselah i HK fra Ferrari
Denne afbalancerede mousserende vin fra Italien er lavet på druesorten Chardonnay. Brut Trentodoc 6,0 liter Methuselah i HK er en vin fra den gamle verden i ordets bedste forstand, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Druerne til denne Spumante fra Italien høstes udelukkende i hånden, når den optimale modenhed er sikret. Efter høsten transporteres druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæringen af basisvinene. Når den endelige spumante er komponeret, lagres vinen yderligere ved hjælp af den klassiske flaskegæringsmetode. Herefter følger flaskelagring i 24 måneder.
Madsanbefalinger til Brut Trentodoc 6,0 l Methuselah i HK fra Ferrari
Denne mousserende vin fra Italien skal helst nydes meget velafkølet ved 5 - 7°C som ledsager til græskarsoufflé, banantrifli i glas eller torsk med agurk og sennepsgrøntsager.