🍷 Chianti Docg La Fraschetta fra Podere di Marcialla begeistrer med en silkeagtig tekstur og en forfriskende frugtsyre
🍽️ Nyd denne veganske rødvin ideelt sammen med raffinerede retter som andebryst med ingefær-rødkål eller en lækker kikærte-curry
🌿 Denne eksklusive vin stammer fra de maleriske vinmarker i Toscana og forener de ædle druesorter Sangiovese, Canaiolo og Malvasia Bianca Lunga
emballage!
Mere information om La Fraschetta Chianti DOCG - Podere di Marcialla
Chianti Docg La Fraschetta fra vindistriktet Toscana præsenterer sig i en lys rubinrød farve i glasset. I glasset afslører denne rødvin fra Marcialla aromaer af solbær, brombær, morbær og blåbær, suppleret med andre frugtagtige nuancer. Denne tørre rødvin fra Marcialla er noget for vinelskere, der foretrækker at drikke den knastør. Chianti Docg La Fraschetta kommer meget tæt på dette, da den er vinificeret med kun 0,2 gram restsukker. Teksturen i denne velafbalancerede rødvin er vidunderligt silkeblød på ganen. Takket være den livlige frugtsyre er Chianti Docg La Fraschetta vidunderligt frisk og livlig i munden. I eftersmagen begejstrer denne ungdommelige vin fra det toskanske vindistrikt endelig med sin smukke længde. Der er igen antydninger af brombær og morbær.
Vinifikation af Chianti La Fraschetta fra Marcialla
Grundlaget for den afbalancerede Chianti Docg La Fraschetta fra Toscana er druer fra druesorterne Malvasia Bianca Lunga, Canaiolo og Sangiovese. Efter druehøsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Til sidst. Når vinen er færdig, harmoniseres Chianti Docg La Fraschetta omhyggeligt.
Spiseanbefaling til Chianti La Fraschetta fra Marcialla
Drik gerne denne veganske rødvin fra Italien ved 15-18°C til kikærtekarry, gåsebryst med ingefærrødkål og merian eller spinatgratin med mandler.
Drik gerne denne veganske rødvin fra Italien ved 15-18°C til kikærtekarry, gåsebryst med ingefærrødkål og merian eller spinatgratin med mandler.
Drik gerne denne veganske rødvin fra Italien ved 15-18°C til kikærtekarry.
- Flere produkter fra Podere di Marcialla