Mere information om Barrua Isola dei Nuraghi IGT 1,5l Magnum - Agricola Punica
I glasset har Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 l Magnum fra Agricola Punica en tæt purpurrød farve. Holdt i en lille vinkel kan man se en farveovergang til granatrød i kanterne af denne fadlagrede vin. Når glasset slynges rundt, afslører denne rødvin en høj tæthed og fylde, som kan ses i de farvede glasvinduer i kanten af glasset. Den første duft af Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 l Magnum er noter af hindbær og ribs. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af noter af fadlagring og endnu mere frugtagtige, balsamiske nuancer.
På tungen åbner Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 l Magnum fra Agricola Punica sig vidunderligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. Denne fløjlsbløde rødvin er fyldig og mangefacetteret i smagen. Eftersmagen på denne modne rødvin fra vindistriktet Sardinien, nærmere bestemt fra Isola dei Nuraghi IGT, er imponerende med en bemærkelsesværdig eftersmag. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den ler- og sanddominerede jordbund.
Vinifikation af Agricola Punica Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 liter magnum
Denne kraftige rødvin fra Italien er fremstillet af druesorterne Cabernet Sauvignon, Carignan og Merlot. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på sand- og lerjord på Sardinien. Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 liter magnum er en vin fra den gamle verden hele vejen igennem, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Druerne til denne rødvin fra Italien høstes udelukkende med håndkraft, når den optimale modenhed er sikret. Efter høsten føres druerne straks til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af 24 måneders modning på franske egetræsfade. Fadlagringen efterfølges af en omfattende flaskelagring, som gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Madopskrift på Barrua Isola dei Nuraghi 1,5 liter magnum fra Agricola Punica
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til grøntsagsgryde med pesto, boeuf bourguignon eller torsk med agurk og sennepsgrøntsager.
- Flere produkter fra Agricola Punica