- Denne rødvin lavet på Refosco-druer komplementerer fremragende retter som ossobuco eller boeuf bourguignon
- Modningen i rustfrit stål og store træfade gør denne rødvin særligt livlig og frugtagtig
- En kraftfuld rødvin, fremragende blandt andet til den romantiske middag
emballage!
Mere information om Refosco Dal Peduncolo Rosso Colli Orientali - Grillo Iole
I glasset afslører Refosco Dal Peduncolo Rosso Colli Orientali fra Grillo Iole en tæt rubinrød farve. Næsen på denne Grillo Iole-rødvin viser alle former for brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, er der tilføjet solbær, skovbund og garrigue fra lagringen på store træfade.
Grillo Iole Refosco Dal Peduncolo Rosso Colli Orientali smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Fremragende smag behøver ikke nødvendigvis restsukker. På tungen er teksturen i denne kraftfulde rødvin vidunderligt let, sprød og silkeagtig. Eftersmagen af denne vin fra vindistriktet Friuli-Venezia Giulia har en smuk længde. Igen er der antydninger af brombær.
Vinifikation af Refosco Dal Peduncolo Rosso Colli Orientali by Grillo Iole
Denne rødvin fokuserer helt klart på én druesort, Refosco. Kun førsteklasses druemateriale er blevet brugt til denne vidunderligt kraftfulde enkeltdruevin fra Grillo Iole. Efter høsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og store trætanke ved kontrollerede temperaturer. Efter gæringen lagres den kraftfulde Refosco Dal Peduncolo Rosso Colli Orientali i 12 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Refosco Dal Peduncolo Rosso Colli Orientali by Grillo Iole
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en tempereret temperatur på 15-18°C. Den er perfekt som ledsager til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce, kogt kalvefilet med bønner og tomater eller andebryst med sukkerærter.
- Flere produkter fra Grillo Iole