🍷 Primitivo di Manduria fra Terre di Campo Sasso begejstrer med en elegant lagring på Barriques, der understreger dens runde og glatte karakter
🍽️ Denne rødvin smager fremragende til kålroulader, lammeragout med kikærter og tørrede figner
🇮🇹 Denne kraftfulde Primitivo kommer fra den unikke vinregion Apulien og dyrkes på kalkholdige jorde
emballage!
Mere information om Primitivo di Manduria DOC - Terre di Campo Sasso
I glasset afslører denne rødvin fra Terre di Campo Sasso aromaer af moreller, solbær, blåbær, brombær og sorte kirsebær, suppleret af middelhavsurter, garrigue og vanilje. Terre di Campo Sasso Primitivo di Manduria er vidunderligt tør for vinkenderen. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, men rund og blød. I smagen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsblød tekstur. Primitivo di Manduria er imponerende frisk og livlig i smagen takket være sin nærværende frugtsyre. I eftersmagen er denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Apulien endelig en fornøjelse med god længde. Igen er der antydninger af blåbær og morbær. Mineralske noter fra den kalkstensdominerede jordbund tilføjes til afslutningen.
Vinifikation af Terre di Campo Sasso Primitivo di Manduria
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet på druesorten Primitivo. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på kalkstensjord i Apulien. Når druerne er høstet i hånden, transporteres de til vingården så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, modnes Primitivo di Manduria i egetræsfade i yderligere 6 måneder.
Madsanbefalinger til Terre di Campo Sasso Primitivo di Manduria
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den passer perfekt til kålroulader, lammegryde med kikærter og tørrede figner eller spaghetti med kapers- og tomatsauce.