♥ I øjeblikket 18 929 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Shiraz vine

(495)

En stærk rødvin erobrer verden - dit navn er la Syrah. Hun er hjemme overalt i verden, hendes hjemland Frankrig er altid i hendes hjerte. Syrah, eller Shiraz som det også kaldes, udviklede sig til en førsteklasses rødvin på både det gamle kontinent og den nye verden.

Lær mere om Shiraz vine
Luk filtre
fra til
Tilbud  
Meget bedømt  
24 timer Ekspres  
Ingen resultater fundet!
TIP!
Goru Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas
Goru Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas
Rødvin Tør Spanien Murcia (ES) Jumilla DO (ES)
Salg
6er Paket Goru Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas 6er Paket Goru Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas
Køb 12, spar 6%!
bio bio
vegan vegan
Mein Bio Wein Shiraz Bio 2021 - P&P Weine Mein Bio Wein Shiraz Bio 2021 - P&P Weine
Rødvin Tør Spanien
TIP!
Apothic Red 2020 - Apothic Wines
Apothic Red 2020 - Apothic Wines
Rødvin Halvtør USA Californien (US)
TIP!
Borsao Selección Joven DOP - Bodegas Borsao
2020
2021
Borsao Selección Joven DOP - Bodegas Borsao
Rødvin Tør Spanien Aragonien (ES) Campo de Borja DOP (ES)
Melck's Blended Red 2018 - Muratie Estate Melck's Blended Red 2018 - Muratie Estate
Rødvin Tør Sydafrika Coastal Region (ZA) Stellenbosch (ZA)
Shiraz Vineyard Selection - Kleine Zalze
2018
2020
Shiraz Vineyard Selection - Kleine Zalze
Rødvin Tør Sydafrika Coastal Region (ZA) Stellenbosch (ZA)
Koonunga Hill Shiraz Cabernet 2019 - Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet 2019 - Penfolds
Rødvin Tør Australien South Australia (AU)
Beef & Liberty Shiraz 2019 - Beefsteak Club
Beef & Liberty Shiraz 2019 - Beefsteak Club
Rødvin Tør Australien South Australia (AU) Limestone Coast (AU)
The Banished 2021 - 19 Crimes
The Banished 2021 - 19 Crimes
Rødvin Tør Australien South Australia (AU)
1791 Rosé 2021 - Nederburg 1791 Rosé 2021 - Nederburg
Rosévine Halvtør Sydafrika Western Cape (ZA)
Salg
Sidste flasker - spar 10 %!
Shiraz Vineyard Selection 1,5l Magnum 2019 - Kleine Zalze Shiraz Vineyard Selection 1,5l Magnum 2019 - Kleine Zalze
Rødvin Tør Sydafrika Coastal Region (ZA) Stellenbosch (ZA)
Cabernet Sauvignon & Shiraz 2020 - Simonsig Cabernet Sauvignon & Shiraz 2020 - Simonsig
Rødvin Tør Sydafrika Coastal Region (ZA) Stellenbosch (ZA)
Talento Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas Talento Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas
Rødvin Tør Spanien Murcia (ES)
Kaya Shiraz trocken - Overhex Winery Kaya Shiraz trocken - Overhex Winery
Rødvin Tør Sydafrika Western Cape (ZA) Paarl (ZA)
Lindeman's BIN 50 Shiraz 2021 - Treasury Wine Estates Lindeman's BIN 50 Shiraz 2021 - Treasury Wine Estates
Rødvin Halvtør Australien South Australia (AU)
Tinta Rosé - Allesverloren Estate
2020
2021
2022
Tinta Rosé - Allesverloren Estate
Rosévine Tør Sydafrika Coastal Region (ZA) Swartland (ZA)
Shiraz trocken - Käfer Shiraz trocken - Käfer
Rødvin Tør Australien South Australia (AU)
Red Blend 2021 - 19 Crimes
Red Blend 2021 - 19 Crimes
Rødvin Tør Australien South Australia (AU)
Salg
6er Vorteils-Weinpaket Apothic Red 2020 - Apothic Wines 6er Vorteils-Weinpaket Apothic Red 2020 - Apothic Wines
TIP!
Rosso & Bianco Shiraz 2016 - Francis Ford Coppola Winery Rosso & Bianco Shiraz 2016 - Francis Ford Coppola Winery
Rødvin Tør USA Californien (US)
Salg
12er Vorteils-Weinpaket - Knock knock Red Blend - Bodega Torre Oria 12er Vorteils-Weinpaket - Knock knock Red Blend - Bodega Torre Oria
Two Vines Cabernet Sauvignon 2017 - Columbia Crest Two Vines Cabernet Sauvignon 2017 - Columbia Crest
Rødvin Tør USA Washington (US)
Salg
18er Paket Goru Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas
18er Paket Goru Jumilla DO 2020 - Ego Bodegas
Eleanor 2018 - Francis Ford Coppola Winery Eleanor 2018 - Francis Ford Coppola Winery
Rødvin Tør USA Californien (US)
1 Fra 15

Uanset om det kommer fra Frankrig eller Australien, er en ting sikker: Syrah er Shiraz; men ikke alle Syrah er de samme som Shiraz. Når du opdager rødvin, tager du på en rejse rundt i verden. Og rejsen begynder her i VINELLO vin-onlinebutikken. Bestil din Shiraz-vin, og oplev, hvordan en drue udvikler sig i verdens øjne.

Syrah-drues oprindelse

Problemet med Syrah er hendes identitet. Så snart hun forlod forældrenes hjem i Frankrig og efterlod sine forældre Mondeuse Blanche og Dureza, overtog hun de lokale karakteristika ved sine globale stationer. Syrah rødvin er oprindeligt fra Rhône-dalen. Med over 70.000 hektar en af de mest voksende druer i Frankrig. Syrah-vin er meget populær som en blandet vin og solo-entertainer. Ikke underligt, at druerne fra Rhône-dalen blev eksporteret over hele verden. Druesorten kan lide det tørt, Australien er varmt. På bare 30 år blev den den vigtigste drue på den anden side af verden. Fra da af blev det kendt som Shiraz, satte sit præg på vinens verden og betragtes nu som en ædel drue. Uanset om USA, Sydafrika, Spanien, Argentina, New Zealand, Chile, Italien. Der er næppe et land, hvor Syrah-vin ikke kan lide, presses og beruses. For vinoplevelse i fjerne lande er det værd at se på følgende synonymer for Syrah: Shiraz, Hermitage, Sirac, Syra, Schiras, Nerreto di Saluzzo, Marsanne Noir, Entournerin, Antournerein Noir, Candive, Blasamina og Biaune.

Forskellen mellem Syrah og Shiraz

Druesorten Syrah findes over hele verden. Smagen af rødvin skifter derfor fra land til land. Dybest set betragtes Syrah som fyldig og glat med en mørk og kraftig farve. De undertiden alvorlige forskelle bliver tydelige, når man sammenligner en fin fransk Syrah og en fyldig Shiraz-vin fra Down Under, "hvor kvinder gløder og mænd plyndrer."

Syrah er elegant. Med en vital syre er garvvinen ret mager og mindre alkoholholdig. Krydret og bittersød bæraroma fra skovfrugter og sure kirsebær fortryller næsen med en bred buket.

Shiraz rødvin har derimod flere pandehår i flasken. Overdådig krop og et højt alkoholindhold gør den typiske australske rødvin til en stærk, til tider sød og fuld kandidat for dem, der kan lide den lidt stærkere. Næsen er domineret af en række vilde bær samt peber og blomme.

Vores Shiraz / Syrah-anbefalinger

Forskellen mellem vine fra den samme drue, men fra forskellige hjørner af verden, er undertiden gigantisk. De bedste Syrah-vine findes imidlertid ikke på den ene side af verden. Lav selveksperimentet mellem disse anbefalede repræsentanter for deres håndværk.

Futures Shiraz Barossa Valley - Peter Lehmann

En dyb rød og voluminøs vin fra Barossa Valley i Australien med rige aromaer af blommer, kirsebær, kanel og mørk chokolade. Silkebløde tanniner og en god struktur gør Shiraz, lavet af gamle vinstokke, til en førsteklasses anbefaling.

Les Meysonniers Crozes-Hermitage AOC - M. Chapoutier

Den røde vin Les Meysonniers er vinfremstillet på Hermitage-bjerget i Rhônedalen. Vinrankerne er mindst 25 år gamle og fremstiller en mangesidig rødviolet vin. Buketten med røde bær, cassis og sarte violette toner gør den tørre Syrah til en tæt og rund ting.

Find endnu mere vin, flere valgmuligheder, mere sjov i glasset på VINELLO.de. Vores sortiment består af tusinder af forskellige vine. Tør, halvtør, dejlig, sød. I alle farver og fra alle lande. Din yndlingsvin er helt sikkert der. Hvis ikke Syrah, så måske en Merlot Malbec eller en Pinot Noir?

Dyrkning og kvalitet af Syrah-vine

Syrah dyrkes hovedsageligt i Frankrig (omkring 70.000 ha) og Australien (omkring 44.000 ha). Kendte vinregioner i Frankrig er Rhône-dalen (Côte-Rôtie, Saint-Joseph, Hermitage, Crozes-Hermitage og Cornas), Languedoc og Gaillac. Fremragende Shiraz-vine fra Australien findes i regionerne Barossa Valley, Clare Valley, Eden Valley og MC Laren Vale i delstaten South Australia og i vinregionerne Heathcote i Victoria og i Hunter Valley New South Wales. Yderligere bestande af Shiraz dyrkes i Spanien (ca. 20.000 ha), Argentina (ca. 13.000 ha), Californien (ca. 10.000 ha), Sydafrika (ca. 10.000 ha), Italien (ca. 7.000 ha). Delvis små vækstområder i Canada, Cypern, Mexico, Algeriet og Schweiz gør Syrah til en af de mest dyrkede druesorter i verden. Rødvinen har etableret sig i vinadlen i løbet af det sidste årti og betragtes som en ædel drue blandt vinkendere.

Druesorten skyder sent og er derfor beskyttet mod sen frost. Ikke desto mindre dyrkes Syrah hovedsageligt solrige steder, da druen er følsom over for let fugt og kulde og fortrinsvis foretrækker varm terroir. Der kræves et sikkert instinkt ved høst. Hvis Syrah høstes for tidligt, får vinen en bitter, grøn tone. Høstet for sent reducerer mærkbart surhedsgraden og den frugtagtige aroma. Med optimal timing får du fremragende og afbalancerede vine. Altid på udkig efter en god vin - som du kan nyde. Med venner, med kære, med dig. Tag en slurk af livsglæden med et glas Syrah. Dyrk tørst og hyg dig på samme tid.

Den rigtige flaske Syrah til dig

Druesorten er fundet, og alligevel finder du et udvalg af over 200 forskellige Syrah- og Shiraz-vine i VINELLO-vinbutikken. Her er et par tip, der hjælper dig med at finde din egen personlige vin.

  • Syrah-vine er for det meste tørre rødvine, men der er også friske rosévine fremstillet af samme druesort. Der fremstilles sjældent søde vine.
  • For begyndere anbefaler vi billige vine omkring € 10. Her kan du allerede se dine personlige præferencer mellem Syrah og Shiraz. Når du har foretaget dit valg, kan du stole på fine vine op til € 40. I denne priskategori kan du allerede finde førsteklasses Syrah-vine. For en ægte kultvin, creme de la creme, skal du se dybere ned i din tegnebog.
  • Hvis du ikke er sikker på kvaliteten af en bestemt vin, er det værd at være opmærksom på priserne fra specialmagasiner som Falstaff eller Vinum. Vores kunders oplevelser kan også hjælpe dig med dit valg. Vores interne sommeliers rådgiver dig gerne via telefon eller e-mail.
  • Uanset om det er jul, en grillfest, en hyggelig aften med venner eller en doven søndag. En lejlighed findes hurtigt, den rigtige vin er muligvis ikke. Vær opmærksom på vores anbefalinger til lejligheder, så serverer du altid den rigtige flaske i et unikt øjeblik.

Værd at vide om Syrah rødvin

At nyde en god vin er let. Men for at gøre en Syrah-vin til en perfekt fornøjelse har du brug for et par tricks. Her er de hyppigst stillede spørgsmål fra vores vinkendere.

Hvad er Syrah-vin?

Syrah er en druesort, hvorfra rødvin presses. Syrah er en af de få druesorter, der er grammatisk feminine på fransk (La Syrah). Et andet almindeligt navn for Syrah er Shiraz. Syrah dyrkes hovedsageligt i Frankrig og Australien.

Hvilken mad følger Syrah-vin med?

Den fyldige Syrah-rødvin passer godt til stærke kødretter, for eksempel bøffer og stege, og et rigt fad af stærke hårde oste og skinke.

Hvad er den ideelle drikketemperatur for Syrah?

Som med de fleste rødvine serveres Syrah ved 16 ° C til 18 ° C.

Hvor lang tid varer en åben flaske Syrah?

En åbnet flaske Syrah rødvin bør ikke opbevares i køleskabet i mere end 3 dage. Flasken skal lukkes med en kork eller skruelåg.

Hvordan opbevarer du en flaske Syrah?

Syrah-vine er meget garverige og kan derfor opbevares i årtier. Flasken skal opbevares vandret på et mørkt og køligt sted.

Hvor lang tid har Syrah at trække vejret vin?

De fleste Syrah-vine kan drikkes umiddelbart efter åbning.

Køb Shyraz online på VINELLO.de

En gang rundt om i verden og tilbage. VINELLO leverer dine favoritter direkte til din hoveddør. Sikkert pakket og leveret hurtigt, det er nemt at købe en flaske Shiraz online i vores onlinebutik. Bestil, åbn, nyd. Vi gør resten. Med vores løfte om en retfærdig og gennemsigtig købsproces og garanteret service vil vi gøre at drikke vin til en alsidig afslappende oplevelse. Oplev vinens verden med det store udvalg af topvine fra VINELLOs vinhandel. Alle vine til alle - især til dig.

Ting at vide om Shiraz
Woher kommt der Shiraz?
DNA-Analysen belegten, dass Shiraz eine Kreuzung von Mondeuse Blanche und Dureza ist und somit aus Frankreich stammen muss. So konnten Theorien einer Herkunft aus Schiras im Iran und Sizilien widerlegt werden.
Wo liegt die ideale Trinktemperatur für Shiraz?
Die optimale Trinktemperatur für Shiraz Weine liegt zwischen 15 und 18 °C.
Welches Essen passt zum Shiraz?
Saftige Braten aus Rind und Wild eignen sich hervorragend zum Shiraz Rotwein. Auch Nudelgerichte und reife Hartkäsesorten harmonieren in vorzüglicher Weise mit dem kraftvollen Wein. Beachten Sie auch unsere Speiseempfehlungen für jeden einzelnen Wein, so findet sich immer etwas Leckeres zum Shiraz.
Wie lange kann man Shiraz Wein lagern?
Nur die wenigsten Weine profitieren von einer längeren Lagerung im Weinkeller. Shiraz gehört jedoch durchaus dazu. Besonders Weine mit starken Tanninen können 5 bis 10 Jahre gelagert werden, bis die optimale Reife erreicht ist. Besonders hochwertige Shiraz Weine besitzen sogar eine Lagerfähigkeit von mehr als 15 Jahren. Mehr dazu finden Sie in den Eigenschaften der einzelnen Weine. Für die Lagerung sollte der Wein an einem kühlen, dunklen und temperaturbeständigen Ort geschehen. Shiraz Weine mit Korken sollten liegend gelagert werden, wobei die meisten australischen Weine einen Schraubverschluss besitzen.
OP OP
OP