♥ I øjeblikket 15 636 vine kun til dig! ♥
Personlig rådgivning!
Sikker emballage!
Pålidelig forsendelse!

Hvide Druesorter

(127)

Riesling, Chardonnay, Sauvignon blanc - der er virkelig mange hvide druesorter . Mange er kendte og elskede, men du har måske aldrig hørt om andre. Hvem ville også tro, at kansler, Rotgipfler og Xarel.Io er dækket af hvide druesorter. Men lad os begynde stille først. Med de store hvide druer til fine vine .

Lær mere om Hvide Druesorter
Luk filtre
fra til
%💰  
🏆  
24 h 🚀  
Ingen resultater fundet!
TIP!
Aimery Grande Cuvée 1531 Crémant Brut - Sieur d'Arques
TIP!
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
TIP!
Crémant de Loire Brut Blanc Excellence - Bouvet Ladubay
TIP!
Mousserende vin Mousserende vin
brut - bruto brut - bruto
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Riesling Sekt Flaschengärung - Rotkäppchen
Mousserende vin Mousserende vin
Tør Tør
Tyskland Tyskland
Saale Unstrut (DE) Saale Unstrut
Bouvet Island Antarctic Demi-Sec - Bouvet Ladubay
Mousserende vin Mousserende vin
Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco Demi-sec - Medium Dry - Abboccato - Semi-Seco
Frankrig Frankrig
Val de Loire (FR) Val de Loire
Fri
Riesling alkoholfrei - Hans Baer
Fri
Hvidvin Hvidvin
Sød Sød
Tyskland Tyskland
Rheinhessen (DE) Rheinhessen
Sauvignon Blanc feinherb - Maybach
Hvidvin Hvidvin
Halvtør Halvtør
Tyskland Tyskland
Rheinhessen (DE) Rheinhessen
Fri
bio bio
Le Petit Béret Blanc Elegance Alkoholfrei - Le Petit Béret
Fri
bio bio
Hvidvin Hvidvin
Tør Tør
Frankrig Frankrig
Languedoc-Roussillon (FR) Languedoc-Roussillon
Salg
Blanc de Blanc Demi-Sec - Francois Montand
Salg
Mousserende vin Mousserende vin
Halvtør Halvtør
Frankrig Frankrig
Jura (FR) Jura
Dieci Vendemmie Bianco - Tenuta Ulisse
Hvidvin Hvidvin
Tør Tør
Italien Italien
Abruzzo (IT) Abruzzo
Perlwein halbtrocken - Drei Freunde
Mousserende vin Mousserende vin
Halvtør Halvtør
Tyskland Tyskland
Rheinhessen (DE) Rheinhessen
1 Fra 155

Verdens hvide druesorter

Uanset om Tyskland, Italien, Frankrig - druesorter til hvidvin dyrkes i alle voksende områder i verden. Her er en oversigt over sorten af hvide druer til hvidvin.

Chardonnay

Lille landsby - stor plante. Druesorten Chardonnay er simpelthen en af de bedste hvide vine. Vokset rundt om i verden, populært rundt om i verden og et synonym for frisk, frugtagtig og tangy hvidvinsglæde over hele verden. Alt startede meget behageligt; i den lille by Chardonnay i Saône-et-Loire-afdelingen.

Grillo

Grillo og Sicilien - det lyder som middelhavs friskhed. Den syditalienske druesort fra Three Cape huskes hovedsageligt på grund af Marsala dessertvin. Innovative vinproducenter i dag kan også godt lide vinfremstilling af grillens hvidvin som en enkelt sort. Heldigvis fordi lette, mineralrige og strålende hvidvine er desto mere tiltalende for den velplejede hvidvinsfund.

Pinot Gris

Førsteklasses hvide koner har et navn eller flere. Grauburgunder, Pinot Grigio, Ruländer, Pinot Gris og andre synonymer står for den udbredte hvidvin, der overbeviser smagsløgene med sin frodige syre og mellemstore krop. I dag findes den burgundiske druesort i næsten alle vindyrkningsområder i Europa, men fremragende eksemplarer når også os fra New Zealand og Australien.

Riesling

Riesling hvidvin er et tysk eksporthit og et kulturelt aktiv på samme tid - en ambassadør for hvidvine fra de 13 vinregioner i republikken. Riesling vokser overalt i dette land - og unik overalt. Nogle gange frugtagtig og sød, undertiden tør og tangy. Druesorten Riesling kan gøre alt og smages af vinsmagere over hele verden. Bevis tilvejebringes af Riesling-vinene fra Mosel, Rheingau, Rheinhessen og faktisk alle de nordlige vækstområder.

Sauvignon blanc

Hvis du er på udkig efter hvide vine fra Sauvignon Blanc, kan du finde dem på alle vinkort i verden. Og hvorfor ikke; vinen oser af styrke, frugt og friskhed. Den globale og trendy hvidvin startede i Frankrig og er nu hjemme i alle vinregioner. Vinmarkområdet vokser støt, priserne strømmer ind, hæld dig selv Sauvignon blanc-vin.

Pinot Blanc

En anden berømt druesort med hvidvin fra Bourgogne: Pinot Blanc, også kendt som Pinot blanc eller Pinot bianco. De ofte tørre vine betragtes af vinkendere som yderst ædle og af bon vivants som en letvin til alle lejligheder. Med friske elementer og en udtalt syre giver Pinot Blanc-vinen ukompliceret og tilgængelig nydelse - især med lette fiskeretter.

Müller-Thurgau

Typisk tysk - en Müller-Thurgau. Også kendt som Rivaner, er Müller-Thurgau forudbestemt til de vinregioner i Tyskland. Resultaterne tilbyder et bredt spektrum, fra simpel bordvin til kvalitetsvin. Müller-Thurgau sikrer harmoni i glasset og som en fjerdedel en sommerlig fornøjelse med aromaer af blomster og krydderier og en mild syre.

Grüner Veltliner

Østrig, det er kaffehuse, Wiener Schnitzel og Grüner Veltliner. Ingen anden druesort er så populær, så allestedsnærværende og så frisk i den alpine republik. Grüner Veltliner betragtes som Østrigs nationale sort, der fører an i den revitaliserende, kvalitetsbevidste genopbygning af den østrigske vinindustri og siden er fundet over hele linjen. Vinproducenterne er meget stolte af deres frugtagtige og tangy hvidvin. Og hvorfor ikke? Halvdelen af vinens verden misunder østrigsk vinavl til den ideelle terroir, for ikke at nævne den friske og mineralrige Grüner Veltliner hvidvin.

Gutedel

Gutedel-druesorten anses for at være neutral i smagen - det er desto bedre for den unikke terroir i Baden. Her er det vigtigste voksende område for Gutedel-vine. Den karakteristiske Gutedel findes dog i mange andre vinregioner og er en ideel legepartner til et stort antal druer. Gutedel skal helst drikkes tidligt, for eksempel til en morgenpint, da lang opbevaring ikke anbefales.

Scheurebe

Druesorten dyrket af vinproducenten Georg Scheu inspirerer den unge vinfremstillingsskole. For i stedet for veletablerede druer fejrer innovative vinproducenter Scheurebe's mangfoldighed og høje kvalitet. Den frugtagtige hvidvin fra druesorten Scheurebe producerer frugtagtige vine i alle sorter - denne frihed er meget populær blandt vinproducenterne og takket være dem med fremragende vine fra druesorten opdrættet i 1916.

Silvaner

Fra Rheinhessen til Franconia betragtes Rivaner som det største gode. Den lyse gyldne glans, den ukomplicerede nydelse, de livlige aromaer - Rivaner hvidvin er forskelligartet og unik på samme tid med over 350 års tradition for vinfremstilling i Tyskland. Silvaner passer altid sammen med middag eller solo og fortryller ganen af hvidvinsentusiaster i stort antal.

Oversigt over andre hvide druesorter

Ud over de velkendte druesorter med hvidvin er der et næsten uendeligt antal druer, der er langt mindre kendte. Selv den følgende liste inkluderer ikke langt alle hvide druesorter.

Airén

Albana

Albariño

Aligote

Arinto

Assyrtiko

Auxerrois

Azal

Bacchus

Barbera

Bianca

Bogdanusa

Bourboulenc

Bouvier

Catarratto

Chenin blanc

Clairette

Colombard

Cortese

Damaschino

Durella

Elbling

Espadeiro

Excelsior

Faberrebe

Falanghina

Favorit

Feteasca

Folieblanche

Furmint

Garganega

Gul muskat

Gewürztraminer

Goldmuskateller

Grecanico

Grechetto

Greco Bianco

Greco di Tufo

Grenache Blanc

Grüner Veltlinerl

Hárslevelü

Huxelrebe

Inzolia

Kansler

Kerner

Loureiro

Macabeo

Malvasia

Malvoisie

Manseng

Marastina

Marsanne

Mauzac

Melon

Merseguera

Morio muskatnød

Moscato

Moscophilero

Mtsvane

Muscadelle

Muscat d'Alexandrie

Muscat d'Hambourg

Muskatnød Ottonel

Muscat

Nasco

Neuburger

Nuragus

Ortega

Palomino

Parellada

Pecorino

Pedro Ximénez

Phoenix

Picolit

Picpoul

Pinot Bianco

Pinot Blanc

Pinot Griccio

Pinot Gris

Planta Fina

Plavac

Posip

Posip

Prosecco

Ribolla

Riesling Renano

Riesling Sylvaner

Rivaner

Rkatsiteli

Rotgipfler

Roussanne

Ruländer

Savagnin

Savatiano

Sémillon

Seyval Blanc

Solaris

Sylvaner

Tocai

Torbato

Touriga Nacional

Trajadura

Traminer

Trebbiano

Ugni Blanc

Verdejo

Verdelho

Verdicchio

Verdil

Verduzzo

Vermentino

Vernaccia

Viognier

Viura

Welschriesling

Xarel.lo

Zierfandler

De mest populære druesorter af hvidvin fås fra VINELLO

Uanset om det er verdensberømte planter eller næsten ukendte vinstokke - på VINELLO finder du en række velsmagende og aromatiske hvidvine. Vores sommeliers har sammensat et vidunderligt udvalg til dig fra hele verden, som du kan bestille online. Med fast forsendelse sikrer vi, at vinen ankommer til dig så hurtigt som muligt. Og takket være mange betalingsmetoder og målrettede filterfunktioner er dit vinkøb skræddersyet til din smag. Oplev de hvide druesorter i VINELLO vinbutik, og nyd verdens mangfoldighed fra en enkelt kilde.

OP OP
OP