🍷 Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento begejstrer med sin tætte, rubinrøde farve og en vidunderligt silkeagtig tekstur
🍽️ Perfekt som ledsager til kålroulade, porresuppe eller grøntsagsret med pesto for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌱 Fremstillet af udvalgte Montepulciano-druer, sætter dette velsmagende mesterværk fra Passione Natura Abruzzeren dygtigt i fokus
Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento - Passione Natura
emballage!
Mere information om Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento - Passione Natura
Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento fra Passione Natura i Abruzzo har en tæt, rubinrød farve i vinglasset. Hældt i et rødvinsglas afslører denne rødvin fra Italien vidunderligt elegante aromaer af solbær, blåbær, morbær og brombær, afrundet med andre frugtagtige nuancer.
Den veganske Passione Natura Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento afslører en utrolig frugtagtig smag på ganen, hvilket ikke er uden grund på grund af dens restsøde profil. Teksturen i denne kraftfulde rødvin er vidunderligt silkeagtig i munden. Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento er vidunderligt frisk og livlig i munden takket være den livlige frugtsyre. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vinområdet Abruzzo er dejlig lang. Der er igen antydninger af blåbær og morbær.
Vinifikation af Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento fra Passione Natura
Grundlaget for den kraftfulde Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento fra Abruzzo er druer fra Montepulciano-druesorten. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Ved slutningen af gæringen. Når vinen er færdig, harmoniseres Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento omhyggeligt.
Madsanbefalinger til Passi Reali Rosso Da Uve In Appassimento fra Passione Natura
Denne økologiske rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til kålroulader, porresuppe eller grøntsagsgryde med pesto.
- Flere produkter fra Passione Natura