- Denne rosévin lavet af de bedste druer harmonerer fremragende med kikærte-curry eller spinatgratin med mandler
- Dens oprindelse fra Piemonte gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra den gamle verden
- En balanceret rosévin, førsteklasses blandt andet til en picnic
emballage!
Mere information om Rosa Chiara - La Scolca
Den letbenede Rosa Chiara La Scolca flyder ind i glasset med en strålende platin-gul farve. Denne vin imponerer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med 4,5 gram restsukker. Som man kan forvente af en vin i den høje kvalitetsklasse, er denne italiener naturligvis i den fineste balance på trods af sin tørhed. Smag har ikke nødvendigvis brug for restsukker. På tungen er denne letbenede rosévin kendetegnet ved en utrolig let tekstur. Takket være sin moderate frugtsyre kærtegner Rosa Chiara ganen med en blød fornemmelse uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen på denne ungdommelige rosévin fra Piemonte imponerer med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af La Scolca Rosa Chiara
Basis for den elegante Rosa Chiara fra Piemonte er druer fra sorterne Cortese og Pinot Noir. Efter høsten transporteres druerne til vingården så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Rosa Chiara fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Madsanbefalinger til Rosa Chiara fra La Scolca
Denne rosévin fra Italien bør ideelt serveres afkølet ved 8-10°C med porretortillas, torsk med agurk og sennepsgrøntsager eller spinatgratin med mandler.
Ideelt bør denne rosévin fra Italien serveres afkølet ved 8-10°C.
- Flere produkter fra La Scolca