- Denne hvidvin lavet af de bedste druer komplementerer fremragende retter som græskarskylle eller porretortilla
- Modningen i rustfrit stål gør denne italienske hvidvin særligt livlig og frugtrig
- En ideel hvidvin, førsteklasses som en elegant sommervin
Falanghina Campi Flegrei - La Sibilla
emballage!
Mere information om Falanghina Campi Flegrei - La Sibilla
Falanghina Campi Flegrei fra La Sibilla i Campania har en lys, lysegul farve i glasset. Den første næse af Falanghina Campi Flegrei smigrer med nuancer af abrikoser og citroner. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af mere frugtagtige balsamiske nuancer.
På ganen åbner Falanghina Campi Flegrei fra La Sibilla behageligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. På ganen er teksturen i denne afbalancerede hvidvin vidunderligt let. Eftersmagen på denne hvidvin fra vindistriktet Campania er endelig en fornøjelse med en betydelig efterklang. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den flintdominerede jordbund.
Vinifikation af Falanghina Campi Flegrei fra La Sibilla
Grundlaget for den afbalancerede Falanghina Campi Flegrei fra Campania er druer fra druesorten Falanghina. Druerne vokser under optimale forhold i Campania. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i en jordbund af flint. På det optimale modningstidspunkt høstes druerne til Falanghina Campi Flegrei udelukkende med håndkraft uden hjælp fra hårde og meget selektive druehøstere. Efter høsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flasker.
Anbefaling af Falanghina Campi Flegrei fra La Sibilla
Denne hvidvin fra Italien nydes bedst godt afkølet ved 8-10°C. Den er perfekt som ledsager til kartofler. Den passer perfekt til kartoffelpande med laks, spinatgratin med mandler eller grøntsagsstuvning med pesto
.- Flere produkter fra La Sibilla