🍇 Beneventano Falanghina IGT fra Vesevo begejstrer med en elegant og tør smagsprofil, der udmærker sig ved en harmonisk balance
🍴 Nyd denne fine hvidvin bedst ved 8 - 10°C sammen med lækre spaghetti med kapers-tomatsauce eller frisk grøntsagssalat
🌿 Fremstillet af højkvalitets Falanghina-druer fra den maleriske vinregion Campania, hvor vulkanske jorde giver en unik karakter
emballage!
Mere information om Beneventano Falanghina IGT - Vesevo
Beneventano Falanghina fra vindistriktet Campania præsenterer sig med en lys, lysegul farve i glasset. Denne Vesevo-hvidvin afslører alle former for syren, jasmin, parfumerede roser, lavendel og violer i næsen.
Vesevo Beneventano Falanghina henrykker med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med kun 5,6 gram restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne italiener på trods af sin tørhed naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis en masse sukker. Denne lette hvidvin er afbalanceret og har flere lag i munden. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer Beneventano Falanghina ganen med en behagelig mundfølelse uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen på denne modningsdygtige hvidvin fra Campania imponerer med sin bemærkelsesværdige vedholdenhed. Afslutningen ledsages også af mineralske facetter fra den vulkanske klippedominerede jordbund.
Vinifikation af Vesevo Beneventano Falanghina
Grundlaget for den afbalancerede Beneventano Falanghina fra Campania er druer fra druesorten Falanghina. Druerne vokser under optimale forhold i Campania. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i vulkansk klippejord. Efter høsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i et par måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Speciel madanbefaling til Vesevo Beneventano Falanghina
Drik gerne denne hvidvin fra Italien godt afkølet ved 8-10°C til spaghetti med kapers- og tomatsauce, grøntsagssalat med rødbeder eller græskargryde.
- Flere produkter fra Vesevo