🍷 Brunello di Montalcino DOCG fra Talenti begejstrer med strålende rubinrød farve og en tætsiddende, tør tekstur
🍽️ Den harmonerer perfekt med kraftige retter som Boeuf Bourguignon eller andebryst med ingefær-rødkål
🌿 Denne eksklusive rødvin fremstilles af de bedste Sangiovese-druer fra Toscana og forfører med sine mineralske noter
emballage!
Mere information om Brunello di Montalcino DOCG - Talenti
Denne kraftfulde Brunello di Montalcino fra Talenti kommer i glasset med en tæt rubinrød farve. Der er også en farveovergang til granatrød i kanterne. Når man slynger glasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i de kraftige blyindfattede ruder i kanten af glasset. I glasset afslører denne rødvin fra Talenti aromaer af blommer og surkirsebær, suppleret af mineralitet og vanilje. Talenti Brunello di Montalcino er vidunderligt tør for vinentusiaster. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, som man ville forvente af et ikonisk vinsegment. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt tekstur. Brunello di Montalcino er usædvanlig frisk og livlig i munden takket være den nærværende frugtsyre. I eftersmagen imponerer denne vin fra det toskanske vindistrikt, som lagrer godt, endelig med sin betydelige længde. Der er igen antydninger af surkirsebær og blomme. I eftersmagen tilføjes mineralske noter fra den ler- og sanddominerede jordbund.
Vinifikation af Brunello di Montalcino by Talenti
Den kraftfulde Brunello di Montalcino fra Italien er en enkeltsortsvin lavet på druesorten Sangiovese. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på ler- og sandjord i Toscana. Efter druehøsten transporteres druerne hurtigt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små og store træhuse ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes. Lagringen på træfade efterfølges af en betydelig modning i flasken, hvilket gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Madsanbefalinger til Talenti Brunello di Montalcino
Denne italienske vin nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C. Den er den perfekte ledsager til boeuf bourguignon, rødløg fyldt med couscous og abrikoser eller gåsebryst med ingefær-rødkål og merian.