🍷 Leradici Barbera d'Asti fra Mauro Molino begejstrer med sin komplekse og silkebløde stil, der præges af livlig frugtsyre
🍽️ Nyd denne lækre rødvin som den perfekte ledsager til spaghetti med kapers-tomatsauce eller frisk grøntsagscouscous
🌍 Fremstillet af håndplukkede Barbera-druer i den maleriske Piemonte, legemliggør vinen den gamle verdens charme i perfekt harmoni
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Leradici Barbera d'Asti DOCG - Mauro Molino
Holder man glasset i en lille vinkel, kan man se en overgang i vinens farve mod violet i kanterne. Den første næse af Leradici Barbera d'Asti præsenterer nuancer af moreller, blommer og damsoner. De frugtagtige komponenter i bouqueten får følgeskab af kanel, sort te og peberkagekrydderi.
Denne rødvin fra Mauro Molino er ideel til alle vinkendere, der kan lide den tør. Men den er aldrig streng eller sprød. Denne fløjlsagtige og tætte rødvin er fyldig og kompleks i smagen. Takket være den livlige frugtsyre er Leradici Barbera d'Asti usædvanlig frisk og livlig i munden. I eftersmagen imponerer denne lagringsdygtige rødvin fra vindistriktet Piemonte med sin betydelige længde. Der er igen antydninger af moreller og sorte kirsebær. I eftersmagen tilføjes mineralske noter fra den ler- og kalkstensdominerede jordbund.
Vinifikation af Mauro Molino Leradici Barbera d'Asti
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet på druesorten Barbera. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på ler- og kalkstensjord i Piemonte. Leradici Barbera d'Asti er en vin fra den gamle verden i ordets bedste forstand, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen med vine fra den gamle verden. Druerne til Leradici Barbera d'Asti høstes udelukkende i hånden ved optimal modenhed, uden hjælp fra grove og mindre selektive maskiner. Efter druehøsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er afsluttet, kan Leradici Barbera d'Asti fortsætte med at harmonisere på det fine gær i et par måneder.
Anbefaling af Leradici Barbera d'Asti fra Mauro Molino
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den passer perfekt til spaghetti med kapers- og tomatsauce, porresuppe eller grøntsagscouscous med oksefrikadeller.
- Flere produkter fra Mauro Molino