- Denne rødvin lavet af de bedste druer passer perfekt til andebryst med sukkerærter eller ossobuco
- For den kræsne gæst fremstår denne vin fra Kalabrien særdeles fornem
- Denne italienske rødvin er perfekt egnet
Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti - Enopolis Costa Viola & Crisera
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti - Enopolis Costa Viola & Crisera
Enopolis Costa Viola & Crisera Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti er en førsteklasses rødvin. Den har en vidunderlig lys, rubinrød farve. Hældt i et rødvinsglas præsenterer denne rødvin fra Italien vidunderligt fornemme aromaer af jordbær, afrundet af yderligere frugtagtige nuancer, som er bidraget af lagringen på træfade.
Enopolis Costa Viola & Crisera Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti præsenterer sig behageligt tør for vinelskeren. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man kunne forvente af en vin. På tungen er teksturen i denne velafbalancerede rødvin vidunderligt fløjlsagtig. Finalen på denne rødvin fra vindistriktet Calabrien er en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Enopolis Costa Viola & Crisera Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti
Udgangspunktet for den førsteklasses og vidunderligt afbalancerede cuvée Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti fra Enopolis Costa Viola & Crisera er druerne Prunesta, Patriniro, Gaglioppo, Malvasia Nera og Nerello Mascalese. Druerne til denne rødvin fra Italien høstes udelukkende i hånden efter at have sikret optimal modenhed. Efter høsten når druerne frem til vineriet ad den hurtigste vej. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Derefter følger gæring i store træhuse ved kontrollerede temperaturer. Når gæringen er færdig, lagres den elegante Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti i yderligere 3 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Armacia Vini Estremi Il Vino dei Terrazzamenti fra Enopolis Costa Viola & Crisera
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en tempereret temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsagevin til kogt kalvekød med bønner og tomater, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller ossobuco.
- Flere produkter fra Criserà