- Denne rødvin lavet af de bedste druer supplerer fremragende retter som gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller Boeuf Bourguignon
- For den kræsne viser denne vin fra Emilia-Romagna sig særligt kompleks
- Denne italienske rødvin er fremragende til
Riserva Amedeo Sangiovese Di Romagna Superiore - Zavalloni
emballage!
Mere information om Riserva Amedeo Sangiovese Di Romagna Superiore - Zavalloni
Den kraftfulde Riserva Amedeo Sangiovese Di Romagna Superiore fra Zavalloni plasker i glasset med en tæt rubinrød farve. I glasset afslører denne rødvin fra Zavalloni aromaer af akacie og brombær, suppleret med mineraler. På tungen starter Riserva Amedeo Sangiovese Di Romagna Superiore fra Zavalloni vidunderligt aromatisk, frugtig og afbalanceret. Denne kødfulde og silkebløde rødvin er fyldig og har flere lag i munden. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Emilia-Romagna har en smuk længde. Igen er der antydninger af brombær og akacie. I eftersmagen kommer mineralske noter fra den mergel- og sandstensdominerede jord med.
Vinifikation af Zavalloni Riserva Amedeo Sangiovese Di Romagna Superiore
Denne kraftige rødvin fra Italien er lavet på druesorten Sangiovese. I Emilia-Romagna vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på jordbund af sandsten og mergel. Efter håndhøsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her udvælges de og deles omhyggeligt. Gæringen foregår derefter i store træhuse ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, inden vinen til sidst tappes.
Serveringsforslag til Zavalloni Riserva Amedeo Sangiovese Di Romagna Superiore
Denne rødvin fra Italien bør ideelt serveres ved en temperatur på 15 - 18°C til fyldte peberfrugter, kalvespidser med bønner og tomater eller braiseret kylling i rødvin.
- Flere produkter fra Zavalloni