- Denne førsteklasses rødvin supplerer perfekt retter som Braiseret kylling i rødvin eller stegt kalvelever med æbler, løg og balsamico-sauce
- Dens oprindelse fra Trentino-Alto Adige gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra et koldklima-dyrkningsområde
- En ideel rødvin, førsteklasses blandt andet til en romantisk middag
Lagrein - Fontana Graziano
emballage!
Mere information om Lagrein - Fontana Graziano
Med Fontana Graziano Lagrein kommer der en førsteklasses rødvin i det velpolerede vinglas. I glasset har den en vidunderlig lys, purpurrød farve. Hældt i et rødvinsglas byder denne rødvin fra den gamle verden på vidunderligt komplekse aromaer af hindbær, afrundet af ribs, som er bidraget af lagringen på træfade.
Denne vin smager behageligt tørt. Den er tappet med usædvanligt lidt restsukker. Som man kan forvente af en vin, fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Smag behøver ikke nødvendigvis sukker. Denne fløjlsbløde, sprøde og kødfulde rødvin er afbalanceret og har mange facetter. Eftersmagen af denne rødvin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige har en smuk længde. Igen er der antydninger af hindbær. I eftersmagen kommer mineralske noter fra jordbunden, der er domineret af ler og kalksten.
Vinifikation af Fontana Graziano Lagrein
Denne afbalancerede rødvin fra Italien er lavet på druesorten Lagrein. I Trentino-Alto Adige vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på jordbund af ler og kalksten. Efter håndhøsten når druerne frem til vingården ad den hurtigste vej. Her udvælges de og deles omhyggeligt. Gæringen foregår i rustfri ståltanke og små træhuse ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres den elegante Lagrein i 12 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Fontana Graziano Lagrein
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til braiseret kylling i rødvin, ossobuco eller grøntsagscouscous med oksekødsboller.
- Flere produkter fra Fontana Graziano