🍷 Il Blu Rosso Toscana fra Brancaia imponerer med sin kraftfulde, tætte tekstur og et elegant tørt smagsbillede
🍴 Denne rødvin passer perfekt til nydelse og går fremragende til andebryst og ossobuco for at forkæle dine smagsløg
🍇 Denne eksklusive cuvée består af Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese og kommer fra den anerkendte Toscana
emballage!
Mere information om Il Blu Rosso Toscana IGT - Brancaia
Den kraftfulde Il Blu Rosso Toscana fra Brancaia glider ind i glasset med en tæt purpurrød farve. Hvis man holder glasset i en lille vinkel, kan man se en overgang i farven mod granatrød i kanterne af denne fadlagrede vin. Hvis man giver den lidt luft i glasset ved at slynge det rundt, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i klare glasmosaikker i kanten af glasset. I glasset afslører denne rødvin fra Brancaia aromaer af blåbær, solbær, morbær og brombær, suppleret med peberkagekrydderi, kakaobønner og sort te. Vinen imponerer med sin elegante, tørre smag. Den er aftappet med et usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og på trods af sin tørhed, så er denne italiener naturligvis en fryd for øjet med den fineste balance. Smag kræver ikke nødvendigvis restsukker. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt og kødfuld tekstur. I eftersmagen glæder denne lagringsdygtige rødvin fra vindistriktet Toscana endelig med sin smukke længde. Igen er der antydninger af blåbær og morbær.
Vinifikation af Il Blu Rosso Toscana fra Brancaia
Den kraftfulde Il Blu Rosso Toscana fra Italien er en cuvée lavet af druesorterne Cabernet Sauvignon, Merlot og Sangiovese. Efter druehøsten bliver druerne transporteret til vingården så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Herefter følger gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af 20 måneders lagring på egetræsfade.
Anbefales sammen med Brancaia Il Blu Rosso Toscana
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C. Den er perfekt som ledsager til andebryst med mangetout, gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller ossobuco.