🍷 Epicuro Italian Zinfandel Puglia IGT fra Femar Vini imponerer med sin sart tekstur og en intensiv frugtpræget smag
🍽️ Nyd denne fremragende rødvin til gåsebryst med ingefær-rødkål eller andebryst med sukkerærter
🌿 Fremstillet af den unikke druesort Zinfandel, kommer denne vin fra den solrige vinregion Apulien i Italien
emballage!
Mere information om Epicuro Italian Zinfandel Puglia IGT - Femar Vini
Duften af denne rødvin fra Puglia er fængslende med noter af solbær, moreller, sorte kirsebær og blomme. Hvis vi følger smagsnuancerne yderligere, tilføjes kanel, kakaobønner og mørk chokolade.
Denne tørre rødvin fra Femar Vini er perfekt til vinelskere, der kan lide den helt tør. Epicuro Italian Zinfandel Puglia kommer meget tæt på dette, da den er produceret med kun 18 gram restsukker. Epicuro Italian Zinfandel Puglia kan med rette beskrives som usædvanlig frugtagtig og fløjlsblød, da den er vinificeret med en vidunderlig sød smagsprofil. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsagtig tekstur. Epicuro Italian Zinfandel Puglia er usædvanlig frisk og livlig i munden takket være den livlige frugtsyre. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vinregionen Apulien, nærmere bestemt fra Puglia IGT, er i sidste ende en fornøjelse med en smuk finish.
Vinifikation af Epicuro Italian Zinfandel Puglia fra Femar Vini
Den kraftfulde Epicuro Italian Zinfandel Puglia fra Italien er en enkeltdruevin lavet på druesorten Zinfandel. Efter høsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes.
Madsanbefalinger til Femar Vini Epicuro Italian Zinfandel Puglia
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til gåsebryst med ingefærrødkål og merian, andebryst med sukkerærter eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra Femar Vini