- Dieser Rotwein aus besten Trauben ergänzt ausgezeichnet Gerichte wie Kalb-Zwiebel-Auflauf oder Kartoffel-Pfanne mit Lachs
- Der Ausbau im kleinen Holz macht diesen Rotwein besonders dicht
- Dieser italienische Rotwein eignet sich erstklassig zu Weihnachten
emballage!
Mere information om Costasera Amarone della Valpolicella Classico DOCG - Masi Agricola
Den kraftfulde Costasera Amarone della Valpolicella Classico fra Masi Agricola kommer i glasset med en tæt rubinrød farve. Med lidt sidelæns bevægelse afslører rødvinsglasset en charmerende granatrød farve i kanterne. Når man slynger glasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i kirsebærrene på kanten af glasset. I næsen præsenterer denne Masi Agricola-rødvin alle former for brombær, blommer, syltetøj af vilde bær, blåbær og romtopf. Som om det ikke allerede var imponerende, tilføjes kanel, mørk chokolade og orientalske krydderier til blandingen takket være lagringen på små træfade.
Denne italienske vin imponerer med sin elegante, tørre smag. Den er aftappet med et usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og på trods af sin tørhed, så er denne italiener naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis restsukker. Teksturen i denne kraftfulde rødvin er vidunderligt tæt på ganen. Eftersmagen på denne modne rødvin fra vindistriktet Veneto, eller mere præcist fra Amarone della Valpolicella DOCG, er i sidste ende vidunderlig med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Masi Agricola Costasera Amarone della Valpolicella Classico
Druer fra druesorterne Corvina, Molinara og Rondinella danner grundlaget for den kraftfulde Costasera Amarone della Valpolicella Classico fra Veneto. Efter druehøsten bliver druerne straks kørt til pressehuset. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i små egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Efter denne proces lagres Costasera Amarone della Valpolicella Classico i yderligere 24 måneder på franske og slavonske egetræsfade. Lagringen på egetræsfade efterfølges af en betydelig flaskelagring, som gør denne rødvin endnu mere kompleks.
Madanbefaling til Masi Agricola Costasera Amarone della Valpolicella Classico
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce, spaghetti med kapers- og tomatsauce eller penne med rucola.
Priser til Masi Costasera Amarone
- James Suckling: 94 point for 2013
- Wine Enthusiast: 93 point for 2013
- Robert Parker: 92 point for 2013
- Wine Spectator: 91 point for 2013
- Flere produkter fra Masi Agricola