Siepi Rosso Toscana IGT - Mazzei
Mere information om Siepi Rosso Toscana IGT - Mazzei
Siepi Rosso Toscana fra Mazzei i Toscana har en tæt, purpurrød farve i vinglasset. Når man slynger vinglasset, afslører denne rødvin en høj viskositet, som kan ses i kirkevinduer på kanten af glasset. Næsen på denne Mazzei-rødvin afslører alle former for hyldebær og brombær. Som om det ikke allerede var imponerende, er der også tilsat tobak, blåbær og blommer på grund af lagringen på små træfade.
På tungen åbner Siepi Rosso Toscana fra Mazzei sig vidunderligt aromatisk, frugtig og afbalanceret. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig kødfuld tekstur. I eftersmagen imponerer denne meget lagringsdygtige vin fra vindistriktet Toscana endelig med sin exceptionelle længde. Igen er der antydninger af hyldebær og brombær.
Vinifikation af Mazzei Siepi Rosso Toscana
Den kraftfulde Siepi Rosso Toscana fra Italien er en cuvée lavet på druesorterne Sangiovese og Merlot. Siepi Rosso Toscana er en vin fra den gamle verden i ordets bedste betydning, da denne italienske vin udstråler en ekstraordinær europæisk charme, der tydeligt understreger succesen for vine fra den gamle verden. Efter at være høstet i hånden transporteres druerne hurtigt til vingården. Her bliver de sorteret og forsigtigt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke og små træfade ved kontrollerede temperaturer. Efter denne proces lagres den kraftfulde Siepi Rosso Toscana i flere måneder på franske egetræsfade.
Madsanbefalinger til Siepi Rosso Toscana fra Mazzei
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C til stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce, gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller braiseret kylling i rødvin.