- Denne rødvin lavet af de bedste druer harmonerer fremragende med gåsebryst med ingefær-rødkål og merian eller fyldte peberfrugter
- Fremstillingen i rustfrit stål tank gør denne rødvin særlig druesorttypisk og frugtagtig
- Denne italienske rødvin er første klasses
Selezione Verdini Marzemino - Battistotti
emballage!
Mere information om Selezione Verdini Marzemino - Battistotti
Selezione Verdini Marzemino fra Battistotti i Trentino-Alto Adige afslører en lys, rubinrød farve i det hvirvlede glas. I glasset viser denne rødvin fra Battistotti aromaer af brombær, suppleret med skovbund, sorte kirsebær og solbær. På tungen starter Selezione Verdini Marzemino fra Battistotti vidunderligt tørt, grippy og aromatisk. På tungen er denne velafbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsagtig, kødfuld og tæt tekstur. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige, nærmere bestemt fra Trentino DOC, imponerer til sidst med en smuk efterklang.
Vinifikation af Selezione Verdini Marzemino fra Battistotti
Den afbalancerede Selezione Verdini Marzemino fra Trentino-Alto Adige er baseret på druer fra Marzemino-druesorten. Efter druehøsten bliver druerne hurtigt ført til pressehuset. Her udvælges de og deles omhyggeligt. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes.
Serveringsforslag til Battistotti Selezione Verdini Marzemino
Denne italienske vin nydes bedst ved en moderat temperatur på 15 - 18°C. Den er perfekt som ledsager til stuvet kød. Den er perfekt som ledsager til fyldte peberfrugter, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller gåsebryst med ingefærrødkål og merian.
- Flere produkter fra Battistotti