- Denne sortenrene rødvin supplerer fremragende retter som kalvetriflespids med bønner og tomater eller lammestuvning med kikærter og tørrede figner
- Udvindingen i rustfri ståltank og beton gør denne italienske rødvin særligt frisk og ligeud
- En ideel rødvin, perfekt blandt andet til den romantiske middag
Marzemino - Battistotti
emballage!
Mere information om Marzemino - Battistotti
I glasset viser Marzemino fra Battistotti en lys rubinrød farve. Bouqueten på denne rødvin fra Trentino-Alto Adige overbeviser med nuancer af viol, brombær og hindbær. Det er netop dens frugtagtige karakter, der gør denne vin så speciel.
Denne vin smager behageligt tørt. Den er aftappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Fremragende smag kræver ikke nødvendigvis restsukker. På tungen er denne velafbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig fløjlsblød, kødfuld og tæt tekstur. Eftersmagen af denne vin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige har en smuk længde. Endnu en gang dukker der antydninger af violer og brombær op.
Vinifikation af Marzemino fra Battistotti
Den afbalancerede Marzemino fra Italien er en enkeltdruevin lavet på druesorten Marzemino. Efter druehøsten ankommer druerne hurtigt til vingården. Her udvælges de og deles omhyggeligt. Gæringen foregår i rustfri ståltanke og beton ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring får Marzemino'en lov til at harmonisere yderligere på det fine gær i et par måneder.
Anbefaling af Battistotti Marzemino
Denne rødvin fra Italien drikkes bedst ved en moderat temperatur på 15 - 18°C som ledsager til grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller, boeuf bourguignon eller ossobuco.
- Flere produkter fra Battistotti