- Denne rødvin lavet af Marzemino-druer supplerer fremragende retter som andebryst med sukkerærter eller fyldte peberfrugter
- Dens oprindelse i Trentino-Alto Adige gør denne vin til en typisk repræsentant for vine fra den gamle verden
- En ideel rødvin, førsteklasses blandt andet til den romantiske middag
Marzemino - Simoncelli
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Marzemino - Simoncelli
Marzemino fra Simoncelli i Trentino-Alto Adige har en lys, rubinrød farve i det hvirvlede glas. Duften af denne rødvin fra Trentino-Alto Adige indbyder med noter af violer og akacie. Det er netop dens frugtagtige karakter, der gør denne vin så speciel.
Simoncelli Marzemino præsenterer sig vidunderligt tør for vinkenderen. Denne rødvin virker aldrig grov eller mager, som man ellers kunne forvente af en vin. På ganen er teksturen i denne velafbalancerede rødvin vidunderligt fløjlsagtig, kødfuld og tæt. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige, nærmere bestemt fra Trentino DOC, er endelig overbevisende med en smuk efterklang. Afslutningen ledsages også af mineralske antydninger fra den vulkanske klippedominerede jordbund.
Vinifikation af Marzemino by Simoncelli
Den afbalancerede Marzemino fra Italien er en vin af en enkelt sort, fremstillet af druesorten Marzemino. I Trentino-Alto Adige vokser vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, på jord af vulkansk klippe. Efter druehøsten kommer druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af et par måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flasker.
Serveringsforslag til Simoncelli Marzemino
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til kalveskank med bønner og tomater, fyldte peberfrugter eller osso buco.
- Flere produkter fra Simoncelli