🍷 Sanremy Cannonau di Sardegna begejstrer med sin tætte og smidige tekstur sanserne
🍽️ Perfekt ledsaget af lækker lammefrikadelle eller braiseret kylling udfolder den sin aroma-variation
🌍 Fremstillet af udvalgte Cannonau-druer fra den solrige region Sardinien af det anerkendte vingård Ferruccio Deiana
emballage!
Mere information om Sanremy Cannonau di Sardegna DOC - Ferruccio Deiana
Sanremy Cannonau di Sardegna fra Ferruccio Deianas pen fra Sardinien afslører en tæt, rubinrød farve, når den hvirvles rundt i glasset. Denne italienske vin af en enkelt sort afslører vidunderligt udtryksfulde noter af sorte kirsebær, brombær, solbær og moreller i glasset. Der er også antydninger af sort te, honningkagekrydderi og kanel.
Ferruccio Deiana Sanremy Cannonau di Sardegna er behageligt tør for vinentusiaster. Denne rødvin er aldrig grov eller streng, men rund og blød. På tungen er denne kraftfulde rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt tekstur. I eftersmagen glæder denne ungdommelige vin fra vindistriktet Sardinien endelig med sin smukke længde. Igen er der antydninger af morbær og blomme.
Vinifikation af Ferruccio Deiana Sanremy Cannonau di Sardegna
Grundlaget for den kraftfulde Sanremy Cannonau di Sardegna fra Sardinien er druer fra Cannonau-druesorten. Efter høsten transporteres druerne til pressehuset så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Sanremy Cannonau di Sardegna fortsætte med at harmonisere på det fine gær i flere måneder.
Anbefaling af Ferruccio Deiana Sanremy Cannonau di Sardegna
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C som ledsager til lammeragout med kikærter og tørrede figner, braiseret kylling i rødvin eller kogt kalvekød med bønner og tomater.