- Denne rødvin lavet af de bedste druer komplementerer perfekt retter som kalvesteaks med bønner og tomater eller stegt kalvealvor med æbler, løg og balsamico-sauce
- For den nysgerrige viser denne vin fra Sardinien sig som sortstypisk og frugtrig
- En ideel rødvin, fremragende til grillfesten
emballage!
Mere information om Sanremy Monica di Sardegna DOC - Ferruccio Deiana
Med lidt tid i glasset afslører denne rødvin fra den gamle verden vidunderligt udtryksfulde aromaer af blåbær, solbær, sorte kirsebær og moreller, afrundet med mørk chokolade, vanilje og orientalske krydderier.
Ferruccio Deiana Sanremy Monica di Sardegna begejstrer med sin elegant tørre smag. Den er aftappet med et usædvanligt lavt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne italiener på trods af sin tørhed naturligvis en fryd for øjet med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis restsukker. Eftersmagen på denne ungdommelige rødvin fra vindistriktet Sardinien imponerer i sidste ende med en smuk finish.
Vinifikation af Sanremy Monica di Sardegna af Ferruccio Deiana
Denne afbalancerede rødvin fra Italien er vinificeret på druesorten Monica. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vineriet. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Herefter følger gæring i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes af.
Madsanbefalinger til Ferruccio Deiana Sanremy Monica di Sardegna
Nyd gerne denne rødvin fra Italien ved 15-18°C til andebryst med sukkerærter, fyldte peberfrugter eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller.
Nyd gerne denne rødvin fra Italien ved 15-18°C til andebryst med sukkerærter, fyldte peberfrugter eller grøntsagscouscous med oksekødsfrikadeller.
- Flere produkter fra Ferruccio Deiana