- Dieser Prosecco Spumante aus besten Trauben harmoniert vorzüglich mit Kabeljau mit Gurken-Senf-Gemüse oder Spinatgratin mit Mandeln
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Venetien besonders leichtfüßig
- Dieser italienische Prosecco Spumante eignet sich hervorragend zu Silvester
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Prosecco Spumante Bio Treviso DOC - La Gioiosa
I glasset har den økologisk producerede Prosecco Spumante Bio Treviso fra La Gioiosa en strålende, skinnende platin gul farve. Boblerne i denne mousserende vin er livlige og langvarige i glasset. Denne italienske vin af en enkelt druesort afslører vidunderligt udtryksfulde noter af violer, modne æbler, grønne æbler og honningmelon i glasset. Der er også et strejf af ...
Denne italienske vin begejstrer med sin elegante, tørre smag. Den er aftappet med 14 gram restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og derfor er denne italiener på trods af sin tørhed naturligvis en fryd med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis restsukker. Prosecco Spumante Bio Treviso kan med rette beskrives som særligt frugtig og fløjlsblød, da den er vinificeret med en vidunderlig sød smagsprofil. Denne silkebløde og sprøde Prosecco Spumante er letbenet og kompleks i smagen. Takket være den livlige frugtsyre er Prosecco Spumante Bio Treviso vidunderligt frisk og livlig i munden. I eftersmagen imponerer denne vin fra vindistriktet Veneto med sin usædvanlige længde. Der er igen antydninger af violer og honningmelon.
Vinifikation af La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso
Denne vin fokuserer helt klart på én druesort, nemlig Glera. Kun førsteklasses druer er blevet brugt til denne usædvanligt elegante enkeltdruevin fra La Gioiosa. Når druerne til Prosecco Spumante Bio Treviso er perfekt modne, høstes de særligt hurtigt og på det køligste tidspunkt af dagen for at bevare deres smag. Efter høsten bliver druerne straks kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Derefter gæres basisvinene. Når cuvéen er blandet, lagres den yderligere ved hjælp af Méthode Traditionelle. La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso modner derefter i flere måneder i flasken og bliver til sidst degorgeret.
Madsanbefalinger til La Gioiosa Prosecco Spumante Bio Treviso
Drik gerne denne økologiske mousserende vin fra Italien godt afkølet ved 5-7°C til spinatgratin med mandler, pære- og limestrudel eller kikærtekarry.
- Flere produkter fra La Gioiosa