🍷 La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto fra Fasoli Gino begejstrer med sin elegante, silkebløde tekstur og velafbalanceret frugtagtighed
🍽️ Nyd denne forfriskende rosévin til lækker porresuppe eller delikate pastaretter for en harmonisk smagsoplevelse
🌍 Fremstillet af udvalgte druer fra druesorterne Corvina, Corvinone og Rondinella, kommer denne eksklusive vin fra den anerkendte vinregion Venetien
emballage!
Mere information om La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto DOC - Fasoli Gino
La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto fra Fasoli Gino i Veneto har en lys, let rød farve, når den slynges rundt i glasset. Duften af denne rosévin fra Veneto er fængslende med antydninger af viol, hindbær og ribs. Dens frugtagtige karakter er det, der gør denne vin så speciel.
Denne rosé fra Fasoli Gino er perfekt til alle vinentusiaster, der kan lide den tør. Den er dog aldrig stram eller sprød, som man ville forvente af en vin i den øvre prisklasse. Denne silkebløde rosévin er afbalanceret og har mange facetter på tungen. Takket være den nærværende frugtsyre er La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto vidunderligt frisk og livlig i munden. Eftersmagen af denne ungdommelige vin fra vindistriktet Veneto er meget lang. Igen er der antydninger af ribs og hindbær.
Vinifikation af Fasoli Gino La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto
Grundlaget for den afbalancerede La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto fra Italien er druer fra druesorterne Corvina, Corvinone og Rondinella. Efter håndhøsten transporteres druerne så hurtigt som muligt til vineriet. Her bliver de sorteret og forsigtigt delt op. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske.
Anbefaling af La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto fra Fasoli Gino
Denne økologiske rosévin fra Italien nydes bedst afkølet ved 8-10 °C til porresuppe, porretortilla eller pasta med pølsehorn.
Anbefaling af La Corte Del Pozzo Bardolino Chiaretto fra Fasoli Gino
Denne økologiske rosévin fra Italien nydes bedst afkølet ved 8-10 °C til porresuppe, porretortilla eller pasta med pølsehorn.
- Flere produkter fra Fasoli Gino