- Denne rødvin lavet af Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah druer passer perfekt til Boeuf Bourguignon eller stegt kalvekødlever med æbler, løg og balsamico-sauce
- Modningen i barrique gør denne italienske rødvin særligt fyldig
- En ideel rødvin, fremragende blandt andet til en romantisk middag
emballage!
Mere information om Fuflus 0,375 l - Vallarom
Fuflus fra Vallarom fra Trentino-Alto Adige viser en lys, purpurrød farve i vinglasset. I glasset byder denne rødvin fra Vallarom på aromaer af blommer og brombær, suppleret med peber, kaffe/mokka og chokolade. I munden åbner Vallaroms Fuflus behageligt tørt, grippy og aromatisk. På tungen er denne afbalancerede rødvin kendetegnet ved en utrolig tæt, kødfuld og fløjlsagtig tekstur. Eftersmagen på denne rødvin fra vindistriktet Trentino-Alto Adige, nærmere bestemt fra Trentino DOC, imponerer til sidst med en smuk efterklang. Afslutningen ledsages også af mineralske facetter fra den kalkstensdominerede jordbund.
Vinifikation af Fuflus by Vallarom
Grundlaget for den førsteklasses og vidunderligt afbalancerede cuvée Fuflus by Vallarom er Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah-druer. Druerne vokser under optimale forhold i Trentino-Alto Adige. Her graver vinstokkene deres rødder dybt ned i kalkstensjorden. Efter håndhøsten kommer druerne så hurtigt som muligt til pressehuset. Her bliver de sorteret og forsigtigt brudt op. Derefter foregår gæringen i rustfri ståltanke og små træhuse ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring lagres den økologisk producerede Fuflus i 18 måneder på egetræsfade.
Serveringsforslag til Fuflus fra Vallarom
Nyd denne veganske rødvin fra Italien ideelt tempereret ved 15 - 18°C som ledsagevin til kalvekogt oksekød med bønner og tomater, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller braiseret kylling i rødvin.
.- Flere produkter fra Vallarom