🍷 Mauro Molino Dolcetto Langhe imponerer med sin elegante tørre og harmoniske smagsprofil fra de fineste druer
🍽️ Ideel til Boeuf Bourguignon og friske laksretter udfolder denne rødvin sin fulde aromatiske variation
🇮🇹 Fra de bedste vinmarker i Piemonte bringer denne druesorte rene Dolcetto alle karakteristika fra den gamle verden mesterligt til udtryk
emballage!
Mere information om Dolcetto Langhe DOC - Mauro Molino
Mauro Molino Dolcetto Langhe er en førsteklasses rødvin i et glas. Den har en vidunderlig lys, rubinrød farve. Der er også en farveovergang til violet ved kanten. Denne italienske vin af en enkelt druesort præsenterer vidunderligt udtryksfulde noter af syrener, morbær, moreller og sorte kirsebær i glasset. Der er også antydninger af andre frugter.
Denne italienske vin imponerer med sin elegant tørre smag og blev tappet med kun 2,3 gram restsukker. Det er en rigtig kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og på trods af sin tørhed, så glæder denne italienske vin naturligvis med den fineste balance. Smag behøver ikke nødvendigvis sukker. Denne tætte rødvin er afbalanceret og har mange facetter i munden. Takket være den livlige frugtsyre er Dolcetto Langhe imponerende frisk og livlig på tungen. Eftersmagen på denne rødvin fra Piemonte, nærmere bestemt Langhe DOC, imponerer med sin bemærkelsesværdige, langvarige smag. Eftersmagen ledsages også af mineralske noter fra den kalkstens- og lerdominerede jordbund.
Vinifikation af Mauro Molino Dolcetto Langhe
Den afbalancerede Dolcetto Langhe fra Italien er en enkeltdruevin fremstillet af druesorten Dolcetto. Vinstokkene, der producerer druerne til denne vin, vokser på ler- og kalkstensjord i Piemonte. Naturligvis er Dolcetto Langhe også bestemt af klimatiske og stilistiske faktorer Langhe DOC. Denne italienske vin kan bogstaveligt talt beskrives som en vin fra den gamle verden, som præsenterer sig på en ekstraordinær imponerende måde. Druerne til Dolcetto Langhe høstes udelukkende i hånden ved optimal modenhed uden hjælp af grove og mindre selektive maskiner. Efter den manuelle høst transporteres druerne så hurtigt som muligt til vineriet. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i store egetræsfade ved kontrollerede temperaturer. Vinifikationen efterfølges af flere måneders lagring i store egetræsfade.
Anbefaling af Mauro Molino Dolcetto Langhe
Denne rødvin fra Italien nydes bedst ved en temperatur på 15-18°C til boeuf bourguignon, grøntsagscouscous med oksefrikadeller eller kartoffelpande med laks.
- Flere produkter fra Mauro Molino