Mere information om Valpolicella Ripasso Superiore DOC - Cecilia Beretta
Valpolicella Ripasso Superiore fra Cecilia Beretta skinner i glasset i en intens rubinrød farve og afslører sin vidunderlige bouquet med aromaer af vilde bær. Disse frugtagtige noter afrundes af subtile nuancer af underskov og ristede smage.
Denne Ripasso Superiore imponerer i ganen med indtryk af modne bær og en fin smelte. Denne kraftfulde, bløde og harmoniske vin slutter med en lang, frugtagtig finish.
Vinifikation til Valpolicella Ripasso Superiore af Cecilia Beretta
Denne rødvinscuvée er lavet af druesorterne Corvina, Rondinella og Molinara. Druerne til denne vin kommer fra Veneto og er nøje udvalgt.
Rødvinen er fremstillet efter Ripasso Superiore-metoden, hvilket betyder, at druerne først tørres på tørrestativer. Det resulterer i en koncentration af smag. Denne italienske vin lagres i 12 måneder på barriquefade.
Madopskrift på Valpolicella Ripasso Superiore fra Cecilia Beretta
Nyd denne tørre rødvin til andelår med appelsinsauce og couscous eller til en westernsteak med kartoffelrösti.
- Flere produkter fra Cecilia Beretta