- Denne karakterfulde hvidvin supplerer fremragende retter som spaghetti med kapers-tomatsauce eller torsk med agurk-sennep-grøntsager
- For den krævende vinelsker fremstår denne vin fra Molise særdeles velafbalanceret
- Denne italienske hvidvin er fremragende som en elegant sommervin
emballage!
Mere information om Trebbiano Le Scoste Bio - Claudio Cipressi
Den elegante Trebbiano Le Scoste Bio fra Claudio Cipressi flyder ind i glasset med en lys, lysegul farve. Denne italienske vin af en enkelt sort smigrer glasset med vidunderligt udtryksfulde noter af citron, fersken, æble og pære. Derudover er der antydninger af andre frugter.
Denne italienske vin glæder med sin ligefremme tørre smag. Den er tappet med usædvanligt lidt restsukker. Det er en ægte kvalitetsvin, som klart skiller sig ud fra de mere simple kvaliteter, og så fortryller denne italiener naturligvis med den fineste balance på trods af al sin tørhed. Smag behøver ikke nødvendigvis sukker. Denne fløjlsbløde hvidvin er afbalanceret og kompleks på tungen. Eftersmagen på denne hvidvin fra vindistriktet Molise er fængslende med en bemærkelsesværdig eftersmag.
Vinifikation af Claudio Cipressi Trebbiano Le Scoste Bio
Denne hvidvin fokuserer helt klart på én druesort, nemlig Trebbiano. Kun de bedste druer blev høstet til denne usædvanligt afbalancerede enkeltdruevin fra Claudio Cipressi. Druerne til Trebbiano Le Scoste Bio høstes udelukkende i hånden på det optimale modningstidspunkt, uden hjælp fra maskiner, der både er anstrengende og mindre selektive. Efter høsten bliver druerne hurtigt kørt til vineriet. Her bliver de sorteret og forsigtigt delt op. Herefter følger gæring i flasken ved kontrollerede temperaturer. Gæringen efterfølges af flere måneders modning på det fine gær, før vinen til sidst tappes på flasker.
Serveringsforslag til Trebbiano Le Scoste Bio by Claudio Cipressi
Drik denne økologiske hvidvin fra Italien godt afkølet ved 8-10°C som ledsagevin til kikærtecurry, pasta med pølsehorn eller porretortilla.
- Flere produkter fra Claudio Cipressi