🍷 Sabazio Rosso di Montepulciano fra La Braccesca viser en kraftfuld og harmonisk udvikling med aromaer af liljer, morbær og flieder-lignende frugt-nuancer
🍽️ Nyd denne elegante rødvin til fyldte peberfrugter eller stegt kalvelever for en uforglemmelig smagsoplevelse
🌿 Fremstillet af udvalgte Sangiovese og Merlot druer fra den maleriske Toscana kombinerer denne vin tradition med moderne håndværk
Klar til levering i dag, Leveringstid ca. 2-4 hverdage
emballage!
Mere information om Sabazio Rosso di Montepulciano DOC - La Braccesca
Den kraftfulde Sabazio Rosso di Montepulciano fra La Braccesca glider ind i glasset med en tæt lilla farve. I glasset afslører denne rødvin fra La Braccesca aromaer af liljer, morbær, syren, blåbær og lavendel, suppleret med andre frugtagtige nuancer. I smagen åbner Sabazio Rosso di Montepulciano fra La Braccesca sig vidunderligt tørt, grippy og aromatisk. Der er tør og rigtig tør. Denne rødvin hører til den anden gruppe, da den er tappet med kun 0,6 g restsukker. Denne smeltende og silkebløde rødvin er fyldig og har flere lag i munden. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer Sabazio Rosso di Montepulciano ganen med en blød fornemmelse uden at mangle friskhed. I eftersmagen glæder denne ungdommelige rødvin fra det toskanske vindistrikt endelig med sin betydelige længde. Igen er der antydninger af brombær og blåbær.
Vinifikation af La Braccesca Sabazio Rosso di Montepulciano
Grundlaget for den kraftfulde Sabazio Rosso di Montepulciano fra Toscana er druer fra druesorterne Merlot og Sangiovese. Når den perfekte fysiologiske modenhed er sikret, høstes druerne til Sabazio Rosso di Montepulciano udelukkende ved håndkraft uden hjælp af grove og mindre selektive druehøstere. Efter høsten transporteres druerne hurtigt til vineriet. Her udvælges de og deles omhyggeligt. Herefter følger gæringen i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Efter endt gæring kan Sabazio Rosso di Montepulciano fortsætte med at harmonisere på det fine gær i 4 måneder.
Madsanbefalinger til Sabazio Rosso di Montepulciano fra La Braccesca
Denne italienske rødvin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til fyldte peberfrugter, stegt kalvelever med æbler, løg og balsamicoeddikesauce eller ossobuco.