- Dieser sortenreine Rotwein harmoniert ausgezeichnet mit Lauchsuppe oder geschmorten Hähnchen in Rotwein
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus der Toskana rebsortentypisch und fruchtbetont
- Ein balancierter Rotwein, ausgezeichnet zur Party
Rosso Toscana IGT - Leonardo da Vinci
emballage!
Mere information om Rosso Toscana IGT - Leonardo da Vinci
Rosso Toscana fra vinregionen Toscana præsenterer sig i en lys rubinrød farve i glasset. Hældt i et rødvinsglas byder denne rødvin fra den gamle verden på vidunderligt udtryksfulde aromaer af moreller, damson, sorte kirsebær og blommer, afrundet med orientalske krydderier, mørk chokolade og sort te.
Denne lette rødvin er afbalanceret og mangefacetteret på ganen. Takket være den moderate frugtsyre er Rosso Toscana flatterende i munden uden at mangle friskhed. I eftersmagen glæder denne ungdommelige vin fra vindistriktet Toscana endelig med en god længde. Der er igen antydninger af blomme og moreller.
Vinifikation af Rosso Toscana fra Leonardo da Vinci
Denne vin fokuserer klart på én druesort, nemlig Sangiovese. Kun førsteklasses druer blev høstet til denne vidunderligt afbalancerede vin på en enkelt sort fra Leonardo da Vinci. Efter høsten bliver druerne hurtigt kørt til pressehuset. Her bliver de udvalgt og omhyggeligt knust. Gæringen foregår derefter i rustfri ståltanke ved kontrollerede temperaturer. Vinificeringen efterfølges af modning på det fine gær i flere måneder, før vinen til sidst tappes på flaske. Når vinen er færdig, harmoniseres Rosso Toscana omhyggeligt.
Anbefalinger til Leonardo da Vinci Rosso Toscana
Denne italienske vin nydes bedst ved en temperatur på 15 - 18°C. Den er den perfekte ledsager til kogt kalvekød med bønner og tomater, porresuppe eller græskargryde.