- Dieser Secco harmoniert hervorragend mit Kohl-Rouladen oder Steinbeißerfilet auf japanische Art mit Gemüse-Julienne
- Dem Genießer zeigt sich dieser Wein aus Venetien außerordentlich leichtfüßig
- Ein balancierter Secco, ausgezeichnet als leichtfüßiger Bankettwein / Schankwein
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
emballage!
Mere information om Rosato Frizzante - La Gioiosa
Rosato Frizzante fra La Gioiosa i Veneto har en strålende, hindbærrød farve i vinglasset. Boblerne i denne mousserende vin er skummende og livlige i glasset. Denne La Gioiosa mousserende vin præsenterer alle former for ribs og hindbær i næsen.
La Gioiosa Rosato Frizzante er behageligt tør for vinelskere. Denne mousserende vin er aldrig grov eller streng, men rund og glat. På ganen er teksturen i denne letfodede mousserende vin vidunderligt let og sprød. Takket være den afbalancerede frugtsyre smigrer Rosato Frizzante ganen med en fløjlsblød smag uden at mangle saftig livlighed. Eftersmagen på denne mousserende vin fra vindistriktet Veneto er imponerende med sin betydelige længde. Igen er der antydninger af ribs og hindbær. Druerne til denne Secco fra Italien høstes særligt hurtigt og på det køligste tidspunkt af dagen for at bevare deres smag ved optimal modenhed. Efter høsten bliver druerne hurtigt kørt til vineriet. Her udvælges de og presses forsigtigt. Herefter følger gæringen af basisvinene. Når cuvéen er sammensat, sker den videre lagring ved hjælp af Charmat-metoden. La Gioiosa Rosato Frizzante modnes derefter i flasken i flere måneder, før den degorgeres.
Anbefaling af La Gioiosa Rosato Frizzante
Denne mousserende vin fra Italien nydes bedst afkølet ved 5 - 7°C som ledsager til torsk med agurk og sennepsgrøntsager, græskargryde eller porretortilla.