🍾 Oplev den charmerende stil af Prosecco Frizzante Treviso DOC fra La Gioiosa med sin fine perlestruktur og silkebløde mundfornemmelse
🍰 Nyd denne forfriskende perlvin til lækre desserter som pære-lime-strudel eller hyldeblomst-yoghurt is
🌿 Proseccoen fremstilles af den ædle druesort Glera i den maleriske Veneto-region og tilbyder en uforglemmelig smagsoplevelse
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
emballage!
Mere information om Prosecco Frizzante Treviso DOC - La Gioiosa
Den letbenede Prosecco Frizzante Treviso fra La Gioiosa kommer i glasset med en strålende platin-gul farve. Boblerne i denne mousserende vin er ensartede og fine i glasset. Næsen af denne mousserende vin fra Veneto forfører med noter af hindbær, modne æbler, citron og honningmelon. Dens frugtagtige karakter er det, der gør denne vin så speciel.
På ganen åbner Prosecco Frizzante Treviso fra La Gioiosa behageligt aromatisk, frugtagtig og afbalanceret. På ganen er denne letfodede Secco kendetegnet ved en utrolig silkeagtig og sprød tekstur. Eftersmagen af denne mousserende vin fra vinregionen Veneto imponerer med en exceptionel eftersmag.
Vinifikation af La Gioiosa Prosecco Frizzante Treviso
Denne elegante Secco fra Italien er lavet på druesorten Glera. Druerne til denne mousserende vin fra Italien høstes, når de er perfekt modne, særligt hurtigt og på det køligste tidspunkt af dagen for at bevare deres smag. Efter håndhøsten transporteres druerne til vineriet så hurtigt som muligt. Her bliver de sorteret og omhyggeligt knust. Derefter gæres basisvinene. Når cuvéen er sammensat, lagres den yderligere ved hjælp af Charmat-metoden. La Gioiosa Prosecco Frizzante Treviso modner derefter i flasken i flere måneder, før den degorgeres.
Tips til La Gioiosa Prosecco Frizzante Treviso
Denne mousserende vin fra Italien nydes bedst afkølet ved 5-7 °C til pære- og limestrudel, bagte æbler med yoghurtsauce eller hyldeblomst-yoghurtis med citronmelisse.